Turhan Çömez ‘Erdoğan’ın kehaneti’ deyip diyaloglarını ilk kez anlattı

Erdoğan’ın birçok şeyine vâkıf olan eski doktoru 22. Dönem Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez çarpıcı ifadeler kullandı. Turhan Çömez, Erdoğan’ın kendisine söylediklerini ‘kehanet’ diyerek anlattı.

GÜNDEM 18.11.2022, 16:15
2
Turhan Çömez ‘Erdoğan’ın kehaneti’ deyip diyaloglarını ilk kez anlattı
İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Op. Dr. Turhan Çömez katıldığı Halk TV canlı yayın programında geçmiş yıllarda AK Parti’den ayrıldığı dönemde Recep Tayyip Erdoğan ile arasında geçen çarpıcı bir diyaloğu ‘Erdoğan’ın kehaneti’ diyerek anlattı.
Siyasete AK Parti ile atılan Op. Dr. Turhan Çömez, 22. Dönem Milletvekili olarak TBMM’de bulundu. Erdoğan’ın da eski doktoru ve yakınındaki isim olan Turhan Çömez 8 Nisan 2008’de partiden ihraç edildi ve istifa etti. Turhan Çömez, 12 Ekim 2022’de İYİ Parti’ye katılarak Genel Başkan Danışmanı olarak görevlendirildi.
AK Parti’ye karşı çıkışlarıyla bilinen Op. Dr. Turhan Çömez son yıllarda AK Parti ve Erdoğan’a dair kulis bilgisi ve analizleriyle dikkat çekiyor.
Op. Dr. Turhan Çömez, Halk TV’de 15 Kasım’da ekrana gelen “Kayda Geçsin” canlı yayın programında AK Parti’den ayrılırken Erdoğan’ın kendisine söylediklerini anlattı.
İYİ Partili Turhan Çömez, “Milletvekili aday adaylığından istifa ettim ve çantayı toplayıp ayrıldım. Partiden ayrılırken bana şunu söyledi; biz de bu ülkeyi 20 yıl beraber yöneteceğiz seninle. Bakın bu 20 yıl lafı Erdoğan tarafından kullanılmış bir laf bunu Erdoğan’ın kehaneti olarak görün. Bu akşam ve seçimin artık bu tarihi kehanetin hayata geçeceği bir dönüm noktası olarak görün.” dedi.Turhan Çömez kulis paylaştı! Erdoğan’ı geri adım attıran Bahçeli restiBomba kulis: Erdoğan, Süleyman Soylu’yu sildi, böyle görevden alınacak
Turhan Çömez’in ilgili konuşması şöyle;

“Erdoğan’a yıllar önce yaptığım bir konuşmayı da söyleyeyim. Kehanetini söyleyeyim. Milletvekili olduğum dönemde biz sayın Erdoğan’la bir tartışma yaşadık. O dönemde milletvekili olmamı istemişti. Ben de ona rağmen gittim seçim bölgemde ön seçime girdim. Birinci çıktım yine istemedi. Sonra da ben istifa ettim. Milletvekili aday adaylığından istifa ettim ve çantayı toplayıp ayrıldım. Partiden ayrılırken bana şunu söyledi; biz de bu ülkeyi 20 yıl beraber yöneteceğiz seninle. Bakın bu 20 yıl lafı Erdoğan tarafından kullanılmış bir laf bunu Erdoğan’ın kehaneti olarak görün. Bu akşam ve seçimin artık bu tarihi kehanetin hayata geçeceği bir dönüm noktası olarak görün. Bu bir siyasi magazin olarak da belki değerlendirilebilir ama Erdoğan’ın kehaneti olarak ben tarihe not düşmek ve kayıt düşmek adına paylaşmış olayım.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı