Turhan Çömez: 'Erdoğan’ın yakın çevresi yurt dışına gidiyor'

Eski AKP milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakın çevresinde bulunan bazı önemli isimlerin yurt dışına yerleşmeye dönük planlar yaptığını belirtti.

GÜNDEM 14.07.2022, 06:00
2
Turhan Çömez: 'Erdoğan’ın yakın çevresi yurt dışına gidiyor'
Eski AKP milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez, KRT TV'de yayımlanan 'Olağan İşler' programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 
Programda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakın çevresinden önemli isimlerin yurt dışında geleeğe dönük plan yaptığını belirten Çömez, “Erdoğan’ın yakın çevresinden dahi şu anda İngiltere’de kariyer arayan, gelecek arayan, istikbal arayan insanlar var. Ailesinin bir kısmını orada bırakıp kendisi gelip giden çok önemli isimler var. Erdoğan’ın bunları iyi okuması lazım” dedi. 
Yurt dışına gitme planı yapanların Erdoğan’ın ailesinden olup olmadığı sorusuna karşılık Çömez, “Hayır. Erdoğan’a yakın çevresinden. Ailesinden bahsetmiyorum. İngiltere’yi bildiğim için zaman zaman da karşılaştığım için net olarak söylüyorum; çok yakın çevresinden insanlar var” ifadelerini kullandı. 
Yurt dışı planı yapanların gelecek kaygısı taşıdığını belirten Çömez, “Türkiye ile ilgili bir gelecek kaygıları var. Yarınlarını garanti altına alma duygusu var” diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı