Turhan Çömez geçmişi araladı! Erdoğan'a yolsuzluğu götürmüş ama...

Eski AK Partili Turhan Çömez, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Yolsuzlukların olmadığı Türkiye’yi biz hallederiz.” çıkışına ilişkin, “Yolsuzluk mektuplarını onlara götürdüm ama umurlarında olmadı.” dedi.

GÜNDEM 11.10.2022, 00:00
Turhan Çömez geçmişi araladı! Erdoğan'a yolsuzluğu götürmüş ama...
AK Parti Eski Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez bu akşam katıldığı TELE1 canlı yayınında adeta geçmişin perdesini araladı. Aynı zamanda Erdoğan’ın eski doktoru da olan Op. Dr. Turhan Çömez, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Yolsuzlukların olmadığı, rüşvetin olmadığı, yoksulluğun olmayacağı bir Türkiye’yi biz hallederiz. Şu an itibarıyla onun hazırlığı içindeyiz...” açıklamasına değindi. Turhan Çömez, “Yolsuzluk mektuplarını onlara götürdüm ama umurlarında olmadı.” dedi. Turhan Çömez’in açıklamaları şöyle oldu:
“Hem hayretler içerisindeyim hem de hiç şaşırmadım. Ben de böyle bir ikilem içerisindeyim. Ben AKP’nin kurulduğu günden bugüne kadar olan seyrini yakinen bilen birisiyim. Yolsuzluklarla ilgili çıkışlarımı kamuoyu bilir. O dönemde verdiğim mücadeleyi bilir, yolsuzluk mektuplarını aldım. Zamanın Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül’e götürdüm, yetmedi götürdüm. Erdoğan'a teslim ettim, hiç kimsenin umurunda olmadı. Erdoğan, bu konuşmanın bir benzerini 2003 yılında Zonguldak'ta yaptı. Arşivimde var. Geçtiğimiz günlerde çıkarttım. Baktım; diyor ki biz şu anda yolsuzlukların damarından girdik. Nerede bir yolsuzluk görürseniz, nerede bir haksızlık görürseniz bana haber verin ben gereğini yaparım diyor. Yıl 2003. Aradan tam 20 yıl geçmiş Türkiye yolsuzluk girdabında boğulmuş artık bu yolsuzluğun getirdiği inanılmaz bir fakirlik var, sefalet var, açlık var. Erdoğan diyor ki, bunu yine ben çözerim. Bu elbette inanılacak bir şey değil ama Erdoğan adına gerçekten hayret edilecek bir şey…”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı