Son Dakika

Turhan Çömez kulis paylaştı! Erdoğan’ı geri adım attıran Bahçeli resti

Erdoğan eski doktoru ve 22. Dönem Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez dünkü canlı yayınında Saray’dan bir kulis bilgisi paylaştı. Turhan Çömez, Erdoğan’ı geri adım attıran Bahçeli’nin restini anlattı.

GÜNDEM 16.11.2022, 12:45 16.11.2022, 18:40
3
Turhan Çömez kulis paylaştı! Erdoğan’ı geri adım attıran Bahçeli resti

Erdoğan’ın eski doktoru ve AK Parti Eski Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez geçtiğimiz aylarda İYİ Parti’ye katılmış Meral Akşener tarafından Genel Başkan Danışmanı olarak atanmıştı. Turhan Çömez, dün Halk TV canlı yayınında Beştepe’den başörtüsü referandumuna ilişkin çarpıcı bir kulis bilgisini paylaştı.
Kendisine ulaştığı bir bilgi olduğunu söyleyen İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Op. Dr. Turhan Çömez, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başörtüsü çıkışıyla başlayan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başörtüsü referandum çağrısıyla devam eden tartışmada Cumhur İttifakı ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kapalı kapılar ardındaki rahatsızlığına dikkat çekti.
Erdoğan’ın başörtüsü referandumu konusunda geri adım atmasının arkasında Bahçeli’nin kırmızı kart göstermesi olduğunu belirten İYİ Partili Turhan Çömez, Bahçeli’nin, ‘referanduma gitmeyin ben de bunun karşılığında HDP ile görüşmenize sorun çıkarmayacağım’ dediğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başörtüsü referandumu çıkışından bir süre sonra bu konuda geri adım atmasının arka planını anlatan Turhan Çömez şu kulis bilgisini paylaştı;
“Bana ulaşan bilgilere göre, Sayın Bahçeli referanduma kesinlikle karşı çıkmış, asla referanduma gidilmeyecek. Bunun karşılığında ben de HDP ile görüşmenize sorun çıkarmayacağım demiş. Hatta ikinci bir şey daha yine anayasa değişikliği geldiğinde anlayacağız bunun doğru olup olmadığını. Aile kavramını da çıkartın. Sadece başörtüsü konusu gelsin ve referanduma gidilmeyecek bir formülle bu gelsin şeklinde bir talebi olmuş sayın Bahçeli’nin ve Sayın Erdoğan da o sebeple bir geri adım attı.
Tabii siz profesyonel gazeteciler ve bizler de çok alıştığımız için Erdoğan’ın bu geri adımlarına… Yine sıradan bir Erdoğan dönüşüdür dedik ve üstünde durmadık. Oradaki geri dönüşünün arkasında Bahçeli’den kırmızı kart vardı.
Çok haklı olarak bir uyum içerisinde çalışan altılı masayı eleştiriyorsunuz. Saygı duyuyorum buna. Hadi daha fazla diyorsunuz, daha çok çalışın. Birlik beraberlik diyorsunuz. Daha güçlü muhalefet diyorsunuz ama öte yandan sarayın derin koridorlarında ve dehlizlerinde böyle derin çatışmalar da var. Onları da zaman zaman ben sizinle paylaşırım.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı