Son Dakika

Turhan Çömez’den ‘gaz bulduk’ diyen Erdoğan’a ince göndermenin böylesi

Seçime aylar kala Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'gaz bulduk' müjdesi gelmesi dikkat çekerken Turhan Çömez'den 'basın mensupları hiç alkışlamıyor' diyen Erdoğan’a ince bir gönderme geldi.

EKONOMİ 27.12.2022, 18:45
1
Turhan Çömez’den ‘gaz bulduk’ diyen Erdoğan’a ince göndermenin böylesi
Erdoğan’ın eski sağ kolu, İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Op. Dr. Turhan Çömez, dün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘gaz bulduk’ açıklamasına bugün ince bir göndermede bulundu. 'Basın mensupları hiç alkışlamıyor' diyen Erdoğan’a Turhan Çömez'den cevap gecikmedi. 
2023 yılında verilecek asgari ücret 8 bin 500 lira olarak açıklandıktan kısa bir süre sonra doğalgaz abonelik ücretlerine %84 zam yapılması vatandaşı çileden çıkardı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dünkü açıklamasında, “Fatih Sondaj Gemimiz, Çaycuma-1 sondajında denizin 3 bin 23 metre altında 58 milyar metreküplük doğalgaz rezervini keşfetti.” demişti. Erdoğan bu sözler üzerine 'Basın mensupları hiç alkışlamıyor.'  ifadesini kullanmıştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada ‘gaz bulduk’ çıkışı gündemdeki yerini korurken Eski AK Partili ve Erdoğan’ın eski doktoru olan İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Op. Dr. Turhan Çömez sosyal medya platformu Twitter hesabından çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı.
“Anestezist arkadaşlarım yıllardır ‘gaz vererek’ hastalarımı uyuttu” ifadelerini kullanan Turhan Çömez’in paylaşımı şöyle;“Anestezist arkadaşlarım yıllardır “gaz vererek” hastalarımı uyuttu, ben de ameliyatlarını yaptım. “Gaz bularak” uyutma yöntemi işe yarar mı göreceğiz…”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı