Turhan: Milletimiz Siyonist darbe girişimine dur demiştir!

AGD Genel Başkanı Salih Turhan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5’inci sene-i devriyesiyle ilgili yaptığı açıklamada, darbenin üst aklının ABD ve İsrail olduğuna vurgu yaptı.

GÜNDEM 16.07.2021, 04:35
39
Turhan: Milletimiz Siyonist darbe girişimine dur demiştir!
Turhan, “O gece millet iradesi ortaya konularak darbelere karşı milletimiz göğüs göğse çarpışmış ve FETÖ ile iş birliği içerisindeki Siyonist güçlerin darbe girişimlerine dur demiştir” dedi.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Başkanı Salih Turhan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5’inci seneyi devriyesiyle ilgili bir mesaj yayımladı. FETÖ tarafından 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirilen darbe girişiminin arkasında olan güçlere dikkat çeken Turhan,  darbe girişiminin arkasında ABD, İsrail ve diğer Batı ülkelerinin olduğunu söyledi.

Turhan, 15 Temmuz darbe girişiminin perde arkasına değinerek, “O gece millet iradesi ortaya konularak darbelere karşı milletimiz göğüs göğse çarpışmış ve FETÖ ile iş birliği içerisindeki Siyonist güçlerin darbe girişimlerine dur demiştir. Ancak geçen 5 yıla rağmen 15 Temmuz Darbe Girişimi, henüz tam olarak aydınlığa kavuşmamış, birçok soru cevapsız kalmıştır. Biz, ilerleyen zaman içerisinde bu kalkışmayla ilgili çok daha net bilgilere ulaşılacağına inanıyoruz. 15 Temmuz kalkışması öncesi ABD’li generallerin Türkiye’de cirit atması ve kalkışmada İncirlik Üssü’nün oynadığı rol unutulmayacaktır.  15 Temmuz kalkışmasında adı geçen isimler hâlâ ABD tarafından himaye edilmektedirler ve iade edilmemektedirler. 15 Temmuz kalkışmasında ABD’nin, AB’nin ve İsrail’in tavrı çok açık bir şekilde göstermiştir ki Batı’nın ipi ile kuyuya inilmez” ifadelerini kullandı.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Turhan, şunları kaydetti; “Hangi siyasi görüşten olursa olsun biz bu ülkeyle, bu ülke insanıyla sevgi bağları olan herkesin bu ülkenin iyiliği ve güzelliği için gayret ettiğine inanıyoruz. Bu ülke hepimizin, bu ülkenin geleceği hepimizin çocuklarının geleceğidir. Türkiye, tüm insanlığa saadet getirecek bir medeniyet projesini yüklenebilecek potansiyele sahiptir. Tüm gücümüzle, gayretimizle, samimiyetimizle bunun için çalışmalıyız. İnsanlığa saadet getirecek bir medeniyeti inşa edebilmek için; hem toplum hem de devlet olarak ahlâkı öncelemeliyiz. Allah bu milleti Siyonist İsrail’in, ırkçı emperyalizmin ve onların vicdansız kuklalarının şerrinden korusun.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı