Turhan'dan AKP'ye sert tepki: Kudüs'ün doğusu batısı Filistin'in'dir.

Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan, İletişim Başkanlığı Başkanı Fahrettin Altun'un Kudüs açıklamasına tepki gösterdi.

GÜNDEM 12.05.2021, 08:45
23
Turhan'dan AKP'ye sert tepki: Kudüs'ün doğusu batısı Filistin'in'dir.
Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan, İletişim Başkanlığı Başkanı Fahrettin Altun'un Kudüs'ü iki bölerek doğu ve batı diye ayırmasına sert tepki gösterdi.
Altun'un "Başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız Filistin Devleti..." ifadelerine karşı çıkan Turhan, şu tepkiyi gösterdi:
"Başkenti Doğu Kudüs ifadesi kabul edilemez. İsrail devlet değildir. Dünyanın en büyük terörist grubudur. Kudüs'ün doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi hepsi Filistinindir."
AKP KUDÜS'Ü DOĞU BATI DİYE BÖLÜNMESİNİ İSTİYOR
Bir bütün olan Kudüs'ü doğu batı diye bölerek batı bölümünü ise Siyonist İsrail rejimine verme amacı güden Kudüs'ü bölme düşüncesi AKP hükümeti tarafından da destekleniyor.
AKP'nin görüşlerini açıklayan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kudüs'ü doğu ve batı diye ayırarak tepki gören açıklaması şu şekilde:
"Başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız Filistin Devleti için her platformda kararlı bir mücadele yürüten Cumhurbaşkanımız, terör eylemlerini ve işgal girişimlerini giderek artıran İsrail’e karşı bağımsız Filistin’i ve Filistinli kardeşlerimizi savunmayı sürdürmektedir."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı