Son Dakika

Turizmde 1 milyon Rus turist sevinci

Türkiye turizminin uzun süredir beklediği haber nihayet geldi. Rusya’dan Türkiye’ye olacak uçuşların 22 Haziran’da başlarken bu yıl Rusya’dan 1 milyon turist gelmesi bekleniyor.

DÜNYA 20.06.2021, 09:10
2
Turizmde 1 milyon Rus turist sevinci
Turizimcilerin heyecanla beklediği haber Rusya’dan geldi.
Güvenli turizm modelini incelemek için Antalya’ya gelen heyet çalışmalarını tamamlarken Moskova turizmcileri sevindiren kararı duyurdu.
Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, Türkiye’ye tüm uçuşların 22 Haziran itibarıyla yeniden başlatılacağını açıkladı.
Turizmciler şimdi de İskandinav, Hollanda, Belçika ve İngiliz pazarlarından gelecek haberi bekliyor.

Rus heyetin konakladığı Calista LuxuryResort Genel Müdürü Ali Kızıldağ, hazırlayacakları rapor için karar toplantılarını Antalya’da gerçekleştirdiğini belirtti. Kızıldağ şöyle konuştu: “Heyet Rusya’dan geldiğinde hiç dinlenmeden otellerde incelemeye başladı. Türk yetkililerin eşlik ettiği programları çok yoğundu. Denetleme sırasında kendi aralarında istişare toplantıları yaptılar. O toplantılar sırasında ellerindeki bilgileri Moskova ile online olarak paylaştıklarını biliyoruz. O nedenle karar alma ve açıklama süreci çok hızlı gelişti. Heyet Moskova’ya dönmeden ikna etmiş olduk. Emeklerimiz boşa çıkmadı. Memleketin ekonomisi için hayırlı olsun.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı