"Türk futbolunun yüzde 80'i Galatasaray'dır"

Galatasaray Sportif A.Ş Yöneticisi Nihat Kırmızı, Sarı-kırmızılı takımın yeni teknik direktörü Domenec Torrent'in yenilgi aldığı ilk maç hakkında açıklamada bulundu.

SPOR 17.01.2022, 03:00
6
Galatasaray Sportif A.Ş Yöneticisi Nihat Kırmızı, Süper Lig'in 21. haftasında Atakaş Hatayspor, Galatasaray'ı 4-2 mağlup ettiği maça dair açıklamada bulundu.
Galatasaray Sportif A.Ş Yöneticisi Nihat Kırmızı, maçın ardından yaptığı açıklamalarda "Hakemler konusunda TFF'yi göreve çağırıyorum. Biz adaletli yönetim istiyoruz. Galatasaray, Türkiye ve dünyanın en büyük camialarından. Kimse Galatasaray'la oyun oynamasın. Pişman olurlar! "Galatasaray haksızlığa uğrarsa herkes bunun bedelini öder. Türk futbolunun %70, %80'i Galatasaray'dır. Biz olmazsak Avrupa'ya takım gönderemeyiz" şeklinde konuştu.
Fatih Terim'le ilgili de konuşan Kırmızı, "Fatih hocayı seviyoruz. Bazen yol ayrılıkları oluyor. Düşmanlık gibi algı yaratılıyor. Büyük ayrılık gibi görünmesin. Fatih hocamız bundan sonra da büyük hizmetler verecektir. Bence en çok bugün Fatih hoca kazanmamızı isterdi. Bundan sonraki maçlarımızı da en çok Fatih hoca kazanmamızı ister. Çünkü Fatih hoca, Galatasaraylı. Herkes kadar Galatasaraylı, belki de herkesten daha fazla" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı