Türkiye'ye bir seyahat iptali daha: Onbinlerce rezervasyon iptal

İngiliz tur operatörleri Türkiye iptallerini peş peşe uzattı. TUI İngiltere de uçuş yasağına uydu ve onbinlerce rezervasyon iptal edildi.

EKONOMİ 11.06.2021, 07:30
4
Türkiye'ye bir seyahat iptali daha: Onbinlerce rezervasyon iptal
İngiltere hükümeti yurtdışı turistik seyahatlere yönelik düzenlemelerini sıkılaştırmıştı.
İngiltere'nin son seyahat güncellemesinde Türkiye'yi, dönüşte zorunlu otel karantinası olan, kırmızı listede bırakmasının ardından İngiliz tur operatörleri Türkiye iptallerini peş peşe uzattı.
Jet2 Holidays ve EasyJet Holidays'in ardından, TUI İngiltere de Türkiye iptallerinde süreyi uzattı. İptal kararıyla onbinlerce rezervasyon da iptal etti.
Airporthaber'in aktardığı bilgilere göre TUI İngiltere tarafından yapılan açıklamada, 12 Temmuz'a kadarki Türkiye turlarının yapılamayacağı duyuruldu.
Açıklamada, bu tarihe kadar rezervasyonu olanların iki hafta içinde iade alabileceği ya da değişiklik yapabileceği kaydedildi. TUI’nin bu kararının ardından Türkiye’ye dönük on binlerce rezervasyonun iptal olduğu ifade edildi.
TUI İngiltere sadece Türkiye değil, başka destinasyonlara dönük iptallerde de süreyi uzattı. Buna göre Kıbrıs, Hırvatistan ve İspanya programı 20 Temmuz'a, Bulgaristan, Fas ve Tunus programı ise 27 Temmuz'a kadar iptal edildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı