TVF Başkanı Üstündağ’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

SPOR 05.09.2021, 05:25
26
TVF Başkanı Üstündağ’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da yapılan ve ay-yıldızlı ekibin 3-0 kazanarak bronz madalyaya ulaştığı Hollanda müsabakasının ardından açıklamada bulundu. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendilerine çok büyük destek verdiğini belirten Üstündağ, "Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Her maçımızı seyretti, her maç sonrasında bizimle yakından ilgilendi." dedi.
Başkan Üstündağ, Polonya ile oynanan çeyrek final maçı sonrasında sevinç görüntüleri ile millilerin İzmir marşı söylemelerinin yayınlanamamasıyla ilgili, "En başta bu süreçte bizi yalnız bırakmayan TRT’ye teşekkür ediyorum. Çeşitli söylemler hiç hoş değil. TRT bizi bir gün yalnız bırakmadı. Günlerdir burada. Başka yayıncı kuruluşun yaptığı hatayı TRT’ye mal etmeye çalışıyorlar. Bu bizi derinden üzdü. Bu konuda en net cevabı Sayın TRT Genel Müdürümüz kamuoyu açıklamasıyla verdi. Federasyon başkanı olarak altına imzamı atarım. Çok doğru bir açıklamaydı. Art niyet aramamak lazım. Bu işin keyfini çıkaralım." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı