Twitter çalışanları şirketi satın alan Elon Musk'a tepkili

Twitter çalışanları şirketi satın alan Elon Musk'a tepki gösterdi.

BİLİM VE TEKNOLOJİ 26.04.2022, 14:55
6
Twitter çalışanları şirketi satın alan Elon Musk'a tepkili
ABD'nin prestijli gazetelerinden New York Times (NYT), Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının şirket çalışanları arasında iyi karşılanmadığını iddia etti.
Independent Türkçe'nin NYT'den aktardığı habere göre dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, kimliğini açıklamadığı bir kaynaktan edindiği bilgilere göre sosyal medya devinde çalışanların Musk'ın şirketi satın almasından rahatsız olduğunu öne sürdü.
Smith, paylaşımında çalışanlardan birinin "Kusacak gibiyim… Gerçekten Elon Musk'ın sahibi olduğu bir şirkette çalışmak istemiyorum" dediğini savundu.
Bir başka çalışansa Musk'ı "asabi bir küçük çocuğa" benzeterek, elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın CEO'sunun şirketin politikalarına dair hiç bilgi sahibi olmadığını söyledi.
Şirkette makine öğrenimi uzmanı olarak çalışan Eddie Santos ise "tedirgin olduğunu ve şu anda birçok soru işaretiyle karşı karşıya kaldığını" söyledi.
ABD'deki haber sitesi Daily Beast ise iş yerinde anonim mesajlaşma imkanı sunan Blind uygulaması üzerinden yazan bir başka çalışanın, "Musk yalancı, cahil ve akıl hastası" ifadelerini kullandığını öne sürdü.
Site, Blind firması sözcüsünün bu mesajı atan kişinin Twitter çalışanı olduğunu doğruladığını da paylaştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı