Twitter'a boykot! Elon Musk 'çok da umrumda' dedi

Elon Musk, Twitter'ı kullanmayacaklarını duyuran ABD'li medya kuruluşu CBS News'a "Bu kararı kim verdi? Aman boşverin, çok da umrumda" dedi.

DÜNYA 20.11.2022, 20:10
3
Twitter'a boykot! Elon Musk 'çok da umrumda' dedi
ABD'li medya kuruluşu CBS News, Space X ve Tesla'nın sahibi Elon Musk'ın Twitter yönetiminin başına geçmesinin ardından Twitter kullanmayı askıya aldıklarını duyurdu. Kararın ardından Elon Musk da Twitter'da, "Bu kararı kim verdi? Aman boşverin, çok da umrumda" yazdı. 
Musk'ın Twitter yönetimiyle ilgili "belirsizliğinden" çekinen CBS News, cuma günkü "CBS Evening News with Norah O'Donnell" programında Twitter'ı askıya aldıklarını resmen duyurdu. Programın ortasında CBS News'un Twitter kullanımını durdurma kararını açıklayan muhabir Jonathan Vigliotti, "CBS News, Twitter çevresinde dönen belirsizlik sebebiyle, ihtiyatlı olmak adına platformu gözlemlemeye devam etse de söz konusu sitedeki faaliyetlerini durdurma kararı aldı" dedi. 
Elon Musk da CBS News'un Twitter'ı askıya aldığı duyuran The New York Post'un paylaşımının altına tweet atarak, "Bu kararı kim verdi? Aman boşverin, çok da umrumda" yazdı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı