Son Dakika

Twitter'da mavi tikli hesaplara kötü haber: İşte Musk'ın ilk icraatı

Twitter'ı satın alan Elon Musk, ilk hamlesini yaptı. İddialara göre Twitter, mavi tik ile ilgili yeni bir çalışma başlattı. Mavi tik sahibi olanlar artık para ödeyecek.

BİLİM VE TEKNOLOJİ 31.10.2022, 10:40
3
Twitter'da mavi tikli hesaplara kötü haber: İşte Musk'ın ilk icraatı
Twitter'ı satın aldıktan hemen sonra merkez binaya elinde lavaboyla gelen Elon Musk'ın ilk hamlesi belli oldu. Popüler sosyal medya platformunu satın almadan aylar önce yaptığı açıklamalarda bot hesaplar ile "mavi tik" durumunu eleştiren Musk, iddialara göre mavi tik ile ilgili hamle yapmaya başlıyor.
Webtekno haberine göre, Twitter, mavi tik ile ilgili yeni bir çalışma başlatmış durumda. Edinilen bilgilere göre Twitter'da bugüne kadar ücretsiz olan mavi tik, bundan sonra parayla satılacak. Halihazırda mavi tikli hesap sahibi olanlar da bu durumdan etkilenecek. 
Doğrulama yapıp mavi tik almak isteyen bir kullanıcılar, bundan sonra Twitter Blue abonesi de olmak zorunda olacak. Twitter Blue aylık 4,99 dolardan satılıyor. İlerleyen günlerde ise 19,99 dolar olması bekleniyor. Mavi tikli olanlar artık bundan sonra 90 gün içerisinde Twitter Blue satın almak zorunda kalacak

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı