Twitter'ın beklenen özelliği sızdı! İşte o özelliğin fotoğrafı...

En sık kullanılan sosyal medya uygulaması olan Twitter, bu kez dikkat çeken bir özelliğe imza atıyor. Sızdırılan fotoğrafa göre Twitter'a, "Beğenmedim" tuşu getiriliyor.

BİLİM VE TEKNOLOJİ 22.07.2021, 12:10
13
Twitter'ın beklenen özelliği sızdı! İşte o özelliğin fotoğrafı...
Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından olan Twitter'dan, test edilen yeni özellikle ilgili açıklama yapıldı. Açıklamaya göre Twitter, "Beğenmedim" tuşunu getirecek.
Söz konusu özellik ile ilgili açıklamada, “iOS kullanan bazılarınız, yanıtlarda yukarı veya aşağı oy vermek için farklı seçenekler görebilir” ifadeleri yer aldı.
Aykırı'nın aktardığına göre Twitter'dan yapılan paylaşımda, “iOS kullanan bazılarınız, yanıtlarda yukarı veya aşağı oy vermek için farklı seçenekler görebilir. Bir toplantıda alakalı bulduğunuz yanıt türlerini anlamak için bunu test ediyoruz, böylece daha fazlasını göstermenin yolları üzerinde çalışabiliriz. Olumsuz oylarınız herkese açık değil, oylarınız beğeni olarak gösterilecek” ifadeleri kullanıldı.
Öten yandan Twitter beğen-beğenmeme özelliğinde iki farklı tasarım üzerinde çalışıyor. Bunlardan birinde aşağı ve yukarı doğru oklar, bir diğerinde ise aşağı ve yukarı doğru başparmaklar kullanılıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı