Twitter'ın tepki çeken beğen özelliği yeniden kullanıma sunuldu

Twitter, kısa bir süre önce Türkiye'de test etmeye başladığı Twitter Reaksiyonlar özelliğini gelen tepkiler sonrası geri çekmişti. Twitter Türkiye özelliği yeniden kullanıma sundu.

BİLİM VE TEKNOLOJİ 19.10.2021, 12:50
3
Twitter'ın tepki çeken beğen özelliği yeniden kullanıma sunuldu
Sosyal paylaşım platformu Twitter, daha önce testlerine başladığını duyurduğu 'beğen' özelliğini yeniden kullanıma sundu. Twitter, geçtiğimiz aylarda gönderilere emoji ile tepki verilmesini sağlayan Twitter Reaksiyonlar özelliğini Türkiye’de tekrardan test etmeye başladı.Twitter, ilk deneme sürecinde tepkiler sonrasında bu yeniliği kaldırdığını duyurmuştu. Twitter Türkiye hesabından bugün yapılan açıklamada ikinci test sürecini başladığı duyuruldu. Reaksiyonlar özelliği Türkiye’de sınırlı bir süre için yeniden test edilmeye başladı.  
Twitter Türkiye hesabından şu paylaşımda bulunuldu:
"Twitter Reactions'ı Türkiye'de sınırlı bir süre için yeniden test etmeye başladığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz."
Twitter Reactions'ı Türkiye'de sınırlı bir süre için yeniden test etmeye başladığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.Tepkinizi bize iletmek için Kalbe uzun basın????❤️
— Twitter Türkiye (@TwitterTurkiye) October 18, 2021

Twitter Reactions'ı Türkiye'de sınırlı bir süre için yeniden test etmeye başladığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.Tepkinizi bize iletmek için Kalbe uzun basın????❤️ pushfn('ads'); — Twitter Türkiye (@TwitterTurkiye) October 18, 2021

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı