TZOB Başkanı kendisini otel odasına kapatmıştı! 2 yıl sonra bir ilk...

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar, çiftçinin tarlayı terk etmediği pandemi sürecinde TZOB'u otel odasından yönetirken 2 yıl sonra ilk kez yönetim kurulu toplantısı yüz yüze yapıldı.

GÜNDEM 17.05.2022, 10:30
2
TZOB Başkanı kendisini otel odasına kapatmıştı! 2 yıl sonra bir ilk...
Çiftçilerin yasal kuruluşu olan Türkiye Ziraat Odaları Birliğinde, 2 yıl sonra bir ilk yaşandı. Türkiye Ziraat Odaları Birliğinde yönetim kurulu üyeleri 2 yıl sonra ilk kez yüz yüze toplanabildi. Pandemi gerekçesiyle 2 yıldır bir araya gelemeyen TZOB yönetim Kurulu, 6 Mayıs’taki toplantısını TZOB’da yüz yüze yaptı.

TarımdanHaber adlı internet sitesinde yer alan habere göre TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar'ın, pandemi sürecinde online yapılan yönetim kurulu toplantılarının çoğunu TZOB Otel'deki odasından yönettiği kaydedilirken, Birlik Merkezine günlerce gelmediği belirtiliyor. Bayraktar’ın Ankara’da kendisine ait bir evi bulunmazken, Ankara’da bulunduğu dönemde sürekli TZOB Otel’de kendisi için özel olarak dizayn edilmiş odasında kaldığı ve bütün masrafların da TZOB tarafından karşılandığı ifade ediliyor.
Başta Cumhurbaşkanı olmak üzere siyasi parti genel başkanları, Bakanlıklar, sivil toplum örgüt temsilcileri, pandemi tedbirleri kapsamında sahadan tamamen kopmazken, kontrollü ve kısıtlı bir şekilde çalışmalarını devam ettirirken, sahadan ve üretimden hiçbir şekilde geri durmayan çiftçinin kuruluşu olan TZOB yönetim kurulu üyelerinin hiçbir şekilde bir araya gelmemesi yaşanan çelişkiyi gözler önüne seriyordu.

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri, yaptıkları görevden dolayı maaş almazken, ayda bir yapılan yönetim kurulu toplantılarından toplantı başına huzur hakkı ücreti alıyorlar.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı