"UEFA Kupası'nın kazanıldığı gün Terim istifa edecek, bu net bilgidir"

Gazeteci ve yorumcu Serdar Ali Çelikler katıldığı televizyon programında Fatih Terim'in 17 Mayıs'ta görevi bırakacağını öne sürdü.

SPOR 04.05.2021, 03:40
16
Çelikler, "Fatih Terim 17 Mayıs'ta istifa edecek. Bana gelen duyum değil net bilgi. Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı getirişinin 21. yıl dönümünde, istifa edecek. Hem mevcut yönetim ile çalışmayacağının mesajını verecek hem de yeni gelecek yönetimin elini rahatlatacak bir hamle yapacak. Çok zor bir ihtimal şampiyon da yapsa Terim'in istifa kararı değişmeyecek" dedi.
Fatih Terim'in hocalık devrinin bittiğini ifade eden Serdar Ali Çelikler, Terim'in mevcut yönetime karşı olduğunu, seçime göre hareket edeceğini ifade etti. Çelikler, "Bence Terim'in hocalık devri bitmiştir. Galatasaray'a daha üst makamlarda hizmet etmelidir. Hangi makam olur, nasıl olur onu bilemem" dedi.
Çelikler sözlerini şöyle sürdürdü: Terim 17 Mayıs'ta, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı getirişinin 21. yıl dönümünde, istifa edecek. Hem mevcut yönetim ile çalışmayacağının mesajını verecek hem de yeni gelecek yönetimin elini rahatlacak bir hamle yapacak. Çok zor bir ihtimal şampiyon da yapsa Terim'in istifa kararı değişmeyecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı