Uğur Dündar, Sezgin Baran Korkmaz ile görüştü: O iddiaları yalanladı

Sezgin Baran Korkmaz'ın ses kaydında 12 gazetecinin isimlerini vererek, maaşa bağladığı iddia edilmişti. Uğur Dündar, Korkmaz ile konuştuğunu ve bu iddianın yalan olduğunu açıkladı.

GÜNDEM 17.06.2021, 07:40
3
Uğur Dündar, Sezgin Baran Korkmaz ile görüştü: O iddiaları yalanladı
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in hakkında iddialarda bulunduğu Sezgin Baran Korkmaz'ın ses kaydında gazeteci Murat Ağırel tarafından 12 gazetecinin isimlerini vererek, maaşa bağladığını öne sürülmüştü.
Gazeteci Uğur Dündar, katıldığı televizyon programında Sezgin Baran Korkmaz ile konuştuğunu, kendisine 12 gazetecinin kaydı olduğu iddiasını sorduğunu belirtti. Dündar, 12 kişilik bir konuşma listesinin Sezgin Baran Korkmaz'ın yalanladığını açıklayarak " Veyis Ateş ile ilgili kötü bir sözcük kullanmış. O gazeteci değil diyor, şantajcı ve kumpasçı diyor..." dedi.
Uğur Dündar'ın açıklaması şu şekilde:

Murat Ağırel, Sedat Peker’in videolarında gündeme getirdiği gazetecilerle ilgili bir TV kanalının canlı yayınında "Sezgin Baran Korkmaz, ses kaydında 12 gazetecinin adını veriyor ve bu isimleri maaşa bağladığını söylüyor. Kaydı birçok kişiye dinletmiş" ifadelerini dile getirmişti.
"Ben dünden beri Sezgin Baran Korkmaz ile konuşmaya çalışıyorum. Bu dedikoduların ne kadarı doğru ne kadarı yanlış onları öğrenme gayreti içindeyim. Diyor ki 12 kişilik bir konuşma listesi olduğunu yalan. Sadece Veyis Ateş ile ilgili kötü bir sözcük kullanmış. O gazeteci değil diyor, şantajcı ve kumpasçı diyor..."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı