Uğurcan Çakır Trabzonspor için beklenen kararı verdi

Geçtiğimiz sezon başından bu yana Avrupa kulüplerini peşine takan tecrübeli eldiven Uğurcan Çakır sonunda kararını verdi.

SPOR 22.07.2021, 10:50
28
Uğurcan Çakır Trabzonspor için beklenen kararı verdi
Trabzonspor’un tecrübeli kalecesi Uğurcan Çakır ile ilgili herkesin merak ettiği gelişmeler sonunda yanıtını buldu.
Özellikle EURO 2020'nin sona ermesiyle Avrupa'da transfer hareketliliğinin başlaması beklenirken herkes tecrübeli kaleci Uğurcan Çakır’ın hangi kulübe transfer olacağını merak ediyordu.
A Milli Takım futbol takımımız her ne kadar EURO 2020’de istenilen başarıyı elde edememiş olsa bile kaleci Uğurcan Çakır performansıyla yine göz doldurmuştu.
Monaco, Wolverhampton, Tottenham, Lille, Liverpool ve Borussia Dortmund gibi dev futbol kulüplerinin peşinde olduğu yıldız kaleci Uğurcan Çakır son açıklamasıyla Trabzonspor taraftarını bir nebze olsun rahatlattı.
Son olarak Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz'ın formasını giydiği Lille kulübünün Uğurcan Çakır için Trabzonspor’un kapısını çalacağı gündeme gelmişti.
Uğurcan Çakır son açıklamasıyla bir bütün iddiaları çürütmüş gibi duruyor.
Trabzonspor ve A Milli Takım’ın tecrübeli kalecisi Uğurcan Çakır yaptığı açıklamada, “Yurt dışına transfer olamazsam şanlı formamızı terletmeye devam edeceğim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da takımın için elimden gelen neyse yapacağım.” İfadelerini kullandı.
Uğurcan Çakır açıklamalarının devamında, “Her zaman kulübümün çıkarlarının yanında oldum yine de olmaya devam edeceğim. Gelen teklifler kulübümü tatmin etmiyorsa gitmek için diretecek biri değilim. Öncelik benim için kulübümdür” dedi.
Uğurcan Çakır’ın bu ifadelerinin ardından Trabzsonspor taraftarı rahat bir nefes aldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı