Ukrayna liderinin cephedeki tehlikeli anları! Koşarak uzaklaştı

Ukrayna'nın Rusya ile savaş noktasına gelmesi sonrasında Ukrayna lideri Zelenskiy'nin cepheki görüntüleri dikkat çekti.

DÜNYA 13.04.2021, 09:25
11
Ukrayna liderinin cephedeki tehlikeli anları! Koşarak uzaklaştı
Ukrayna lideri Vladimir Zelenskiy'nin geçen hafta cephe hattına yaptığı ziyarette yanında olan CNN International muhabiri Matthew Chance, eşine az rastlanır görüntülerin yer aldığı özel bir habere imza attı.
Savaş için sıcak saatlerin yaşandığı sıfır noktasından dikkat çeken bir görüntü geldi. CNN International tarafından dünyaya servis edilen görüntüleri manşetten sundu.
Zelenskiy ile birlikte helikopterle cephe hattının en ön safına giden kıdemli uluslararası muhabir Chance, sıcak bir çatışmanın çıkmasından korkulan sıfır noktasındaki siperleri ekrana getirip 20. yüzyılın ilk zamanlarını hatırlatan bir manzara olduğunu söyledi.
Zelenskiy, muhabir Chance ve silahlı askerler Rus yanlısı ayrılıkçıların keskin nişancı ateşlerine açık bir alana geldiklerinde ise hep birlikte koşmaya başladı, bu anlar CNN kameramanı tarafından görüntülendi.
Ukrayna lideri CNN muhabirine koşmasını söylüyor ve tüm ekip yaklaşık 20 saniye boyunca bir kurşuna hedef olmamak için zikzak çizerek koşuyor. Matthew Chance, cephede başkanın bile güvende olmadığını söylüyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı