Ülkeyi karıştıran gelişme! AKP'de 'usulsüz işe alım' depremi

Hakkında daha önce çeşitli soruşturmalar açılan AKP Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, bu kez de ilçe belediyelerinde "usulsüz işe alım" ve "etik dışı özel yaşam" iddialarıyla gündeme geldi.

GÜNDEM 21.09.2022, 22:55
2
Ülkeyi karıştıran gelişme! AKP'de 'usulsüz işe alım' depremi
AKP Diyarbakır İl Teşkilatı, "usulsüz işe alım" ve "etik dışı özel yaşam" iddialarıyla çalkalanıyor. Hakkında daha önce çeşitli soruşturmalar açılan AKP Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın'ın, "yetki kullanıp" bazı ilçe belediyelerinde usulsüz işe alım yaptırdığı iddia edildi.
AKP Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın'ın, özellikle kayyuma devredilen Yenişehir ilçesinde, özel kalemi ve yakın akrabası S.S.'nin kız kardeşini yüksek maaşla işe aldırdığı iddiasına, AKP ilçe teşkilatları tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

AKP Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın'ın, genel merkezden gelen ödeneği "keyfi şekilde" harcadığı da kendi teşkilatı tarafından iddia edildi. Diyarbakır'daki usulsüz işe alımlarda bir AKP MKYK üyesinin de rol oynadığı iddia edildi.
Daha önce Aydın hakkında çeşitli soruşturmalar açılmıştı. Bu gelişmeler üzerine AKP yönetimi tarafından Diyarbakır'ın mercek altına alınacağı ifade edilmişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı