Ülkücü camiada sular durulmuyor: Ülkü Ocakları Başkanına kundaklama

Sinan Ateş suikastının ardından Ülkücü camiada sular durulmuyor. Ateş cinayetiyle gündeme gelen MHP'li vekile yakın Ülkü Ocakları Başkanı'nın otomobili kundaklandı.

GÜNDEM 17.01.2023, 19:35
Ülkücü camiada sular durulmuyor: Ülkü Ocakları Başkanına kundaklama
Eski  Ülkü Ocakları  Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in 30 Aralık'ta  Ankara'da suikasta uğramasının ardından eski  MHP Kadın Kolları Başkanı da evinde ölü bulunmuştu. Ülkücü camiada yeni bir olay daha yaşandı. 

Mersin'de adı Sinan Ateş cinayetiyle gündeme gelen MHP Milletvekili Olcay Kılavuz'a yakınlığıyla bilinen Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Satar’ın otomobili, evinin önünde park halindeyken kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kundaklandı.
Olay önceki sabah 03.00 sıralarında Mersin’in Anamur ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana geldi. 
Satar’ın evinin önünde park halinde iken kundaklanan otomobil bir anda alevler içinde kaldı. Kullanılamaz hale gelen araç çevrede bulunanlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.
Sözcü'nün aktardığına göre, araçta zaman zaman patlama yaşanması çevredeki vatandaşlar arasında korku yaşanmasına neden oldu. İtfaiye ekiplerince kısa sürede söndürülen araçta yapılan ilk incelemede kundaklanma bulgularına ulaşıldığı öğrenildi. Kundaklama olayı ile ilgili polisin inceleme ve araştırması ise çok yönlü sürüyor. 

Kılavuz'un adı son olarak, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürüldüğü olayla gündeme gelmişti.
Cinayetteki kilit isimlerden biri, Kılavuz'un evinde bulunmuştu. Siyasetçinin güvenlik güçlerine "Siz gidin, sahibiniz gelsin" dediği ileri sürülmüştü.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı