Uluslararası Evden Eve Nakliyat

Yurtdışına ev taşımak ya da yurt dışından Türkiye’ye ev taşımak istiyorsanız, Bayerntransport, tüm işlemlerinizi en profesyonel ve kaliteli şekilde gerçekleştiriyor.

EKONOMİ 15.10.2022, 16:15
Uluslararası Evden Eve Nakliyat
Tüm ülkeler arası ev taşımacılığı, farklı yollarla gerçekleştirilir. Dünya ekonomisinin küreselleşmesi, uluslararası evden eve nakliyat hizmetlerinde bir artış yaşanmasına olanak tanıdı.
Bu eğilim, dünya çapında mal taşıma aracı olarak nakliye konteynırlarının kullanımını da fazlalaştırdı. Nakliye konteynırları, verimli ve uygun maliyetli olduklarından, giderek popüler bir transfer aracı haline geliyor.

Yurtdışına ev taşımak ya da yurt dışından Türkiye’ye ev taşımak istiyorsanız, Bayerntransport, tüm işlemlerinizi en profesyonel ve kaliteli şekilde gerçekleştiriyor. İlk olarak müşterilerimizle anlaşma sağlanır ve taşıma için bir tarih belirlenir.

Eşyalarınızın boyutuna bağlı olarak, ilgili taşıma aracının boyutu seçilir. Tüm paketleme işlemi, uzman kadromuz tarafından gerçekleştirilir. Evden eve nakliyat fiyatları ise; eşyanızın boyutu, sayısı ve hangi ülkeye taşınacağı gibi etkenler doğrultusunda belirlenir.

Türkiye’den yurtdışı herhangi bir mobilya ya da beyaz eşya transferiniz bulunuyorsa, Bayerntransport, bu konuda garantili nakliyat hizmetleriyle, müşteri memnuniyetine odaklanıyor.
Uluslararası mobilya nakliyatı söz konusu olduğunda;

Özellikle yurtdışına mobilya gönderen firmalar arasında müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu Bayerntransport, mobilya gönderimi fiyatları konusunda; otoban geçiş ücretlerini, gümrük vergisini, eşya sigortalama masraflarını ve nakliye ücretini baz alır.
Uzman Ekibimizle İletişimYurtdışına herhangi ev eşyanız ya da mobilyalarınızın gönderimi için, eşyalarınızın mümkün olan en kısa sürede istenilen adrese ulaştırılması için, ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.
Almanya merkezli lojistik firmamız, İstanbul Pendik’te Türkiye şubesiyle hizmet verir. +90 216 307 07 06 ve +90 55264936 41 numaralı hatlardan müşteri temsilcilerimize ulaşabilirsiniz.
Müşterilerimiz [email protected] linkinden Türkiye’den ve [email protected] ile Almanya’dan e-postayla iletişim kurabilir. Firmamızın web sitesine ise www.bayerntransport.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı