Ümit Karan'dan "kümede kalma" teşekkürü

TFF 1. Lig'de Ankara Keçiörengücü'ne mağlup olmasına rağmen son hafta öncesinde ligde kalmayı garantileyen Menemenspor'da Teknik Direktör Ümit Karan'dan teşekkür mesajı geldi.

SPOR 02.05.2021, 16:30
11
Ümit Karan'dan
Ümit Karan, kulübün Twitter hesabında yer alan açıklamasında, ligde kalmanın haklı sevincini yaşadığını belirtti.
Menemenspor'da göreve başladıklarında, spor kamuoyunda takımın küme düşeceği yönündeki görüşün ağırlıkta olduğunu hatırlatan Karan, şunları kaydetti:
"Bununla birlikte, ekibimle, başkanımız Tahir Şahin ve yönetim kuruluyla el ele vererek gece gündüz demeden, tüm olumsuzluklara rağmen çok ama çok çalıştık, inandık ve başardık. Karakterli oyuncu grubuyla arkadaşlık ve güven ortamı oluşturduk ki mücadeleden asla vazgeçmeyen ve ellerinden gelenin en iyisini, son dakikaya kadar sahaya yansıtan futbolcularıma da ayrıca teşekkür ediyorum. Yeşil çimler üzerinde olmasa da teknik heyet ve futbolcuların rahatı için hizmet veren kulüp personeli emekçi arkadaşlarıma da teşekkürü bir borç bilirim. Menemenspor, zorlu uğraşlar ve fedakarlıklar sonucunda önümüzdeki sezon da yoluna, layık olduğu TFF 1. Lig'de devam edecektir."
Karan, açıklamasında lige veda eden Akhisarspor, Ankaraspor ve Eskişehirspor'a geçmiş olsun dileklerini ileterek, gelecek sezon için başarı diledi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı