Ümit Özdağ'a İçişleri Bakanlığı mı verilecek? Yayında nokta koydu

Ümit Özdağ'a İçişleri Bakanlığı mı verilecek? Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bakanlık tartışmaları hakkında Sözcü TV canlı yayında konuştu.

GÜNDEM 24.05.2023, 16:40 24.05.2023, 17:42
3
Ümit Özdağ'a İçişleri Bakanlığı mı verilecek? Yayında nokta koydu

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün Kemal Kılıçdaroğlu ile tekrar bir araya geldi. İki lider, gazetecilerin karşısına çıkarak yaptıkları açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini duyurdu.

Ümit Özdağ'ın Kılıçdaroğlu ile görüşmesi öncesinde attığı bir tweet ise gündem maddesi oldu. CHP Gençlik Kolları'nın bir videosuna Twitter'da yanıt veren Özdağ, "Öncelikle elinize sağlık gençler. Size Zafer Partisi’ndeki şablonları da verelim. Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım" ifadelerini kullanmıştı.
Özdağ'ın bu tweetiyle birlikte 'bakanlık' tartışması başladı. Özdağ bakanlık tartışmalarına ilişkin Sözcü TV'de konuştu.
"Bakanlık meselesi, hükümet kurulmadan konuşulacak bir mesele değil" diyen Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'bakanlık' konusunun Altılı Masa içerisinde de henüz konuşulmadığı bilgisini kendisine verdiğini söyledi.
Özdağ, "Önce seçimi tamamlayalım, daha sonra konuşuruz şeklinde karara bağladık" dedi.
İçişleri Bakanlığı için "Ben bunu isterim, partim de bunu ister" diyen Özdağ, Millet İttifakı içerisinde olmadıklarına dikkat çekerek, "Bu Kılıçdaroğlu'nun yetkisi dahilinde diğer paylaşları ile konuşacağı bir konudur" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı