Ümit Özdağ: Bazı belediyelere operasyon hazırlığı var!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yerel seçimler öncesi bazı belediyelere baskı kurulacağını iddia ederek, "Ankara ve İstanbul’u almayı hedefleyecekler." dedi

GÜNDEM 06.06.2023, 07:20 06.06.2023, 12:38
3
Ümit Özdağ: Bazı belediyelere operasyon hazırlığı var!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yerel seçimlere az bir süre kala bazı belediyelere baskı uygulanacağını iddia etti. Sözcü Televizyonu'nda yayınlanan Nokta Atışı programında İpek Özbey'in sorularını yanıtlayan Özdağ, Ankara ve İstanbul'u hedefleyen bir baskı sistemiyle karşılaşabileceklerini söyledi. Ayrıca belirli belediyelere karşı hazırlanan dosyaların olduğunu da belirtti.
Özdağ, iktidarın bazı belediyeleri ele geçirmek için dosyalar hazırladığını ileri sürerek şunları söyledi: "Yaşlanmış ve yorulmuş bir iktidar var. Yerel seçimleri kazanıp daha sonra yüzde 30'larla tekrar iktidarlarını sürdürebilmek için baskı sistemini sürdürmek zorundalar. Ankara ve İstanbul'u hedefleyecekler. Bu nedenle Ankara ve İstanbul'da seçim öncesinde başka baskı yöntemlerine şahit olabiliriz."
Özdağ, belirli belediyelere karşı hazırlanan dosyalar olduğunu ancak isimlerini açıklamayacağını ifade etti. Operasyonların yapılmasının tepkilere yol açacağından dolayı henüz gerçekleştirilmediğini belirtti. Ancak gelecek süreçte bu dosyaların devreye sokulacağından emin olduğunu dile getirdi. Dosyaların oldukça kapsamlı olduğunu ve Türkiye'nin tüm bunları yaşayacağını vurguladı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı