Ümit Özdağ bu kez İmamoğlu’nu hedef aldı: Atatürk yüzüne bakar mı?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Apolas Lermi’ye İBB konserinde yer verilmesi üzerinden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı.

GÜNDEM 20.05.2022, 20:30
6
Ümit Özdağ bu kez İmamoğlu’nu hedef aldı: Atatürk yüzüne bakar mı?
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ( İBB) 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Güngören’de halka açık ücretsiz konser düzenledi. Sanatçı Apolas Lermi’nin konser verecek olmasına Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan tepki geldi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “İmamoğlu, 19 Mayıs’ta 19 Mayıs Pontus soykırımıdır iftirasını atan adama konser verdiriyor. Allah aşkına zerre kadar milli kimliğin yok mu? Sonra ‘Atatürk ile konuşmak isterdim’ diye reklam ajansı cümlesi ile ortaya çıkıyorsunuz. Atatürk yüzüne bakar mı senin?” ifadeleri ile İmamoğlu'na tepki gösterdi.
Öte yandan benzer bir durum Trabzonspor kutlamalarında da yaşanmıştı. Trabzonspor, kentte yapılacak şampiyonluk kutlamaları çerçevesinde sahneye Yunan müzisyen Matthaios Tsahouridis’in de çıkacağını duyuran bir afiş paylaşmıştı. Matthaios Tsahouridis Ümit Özdağ’ın hedef göstermesinden sonra sahneye çıkamamıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı