Ümit Özdağ canlı yayında en önemli şartı açıkladı: Onu destekleriz

Zafer Partisi’nin Genel Başkanı Ümit Özdağ katıldığı canlı yayın programında ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destek vermesi için gerekli olan en önemli şartını açıkladı.

GÜNDEM 19.05.2023, 21:15
5
Ümit Özdağ canlı yayında en önemli şartı açıkladı: Onu destekleriz
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 5,2 oy alan Ata İttifakı ve Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ikinci tur seçiminde kilit bir rol üstleniyor. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı ikinci tur için destek görüşmelerini sürdürürken Ümit Özdağ’dan kritik bir açıklama geldi
KRT TV’de yayınlanan “Stüdyo Ankara” programında katılan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ net ifadelerle ATA İttifakı’nın ikinci turda destek vereceği adaydan en önemli beklentisini açıkladı. Mülteciler konusunda çok hassas olduğu bilinen Ümit Özdağ söz konusu programda “Türkiye'nin şu an aşması gereken Suriyeliler sorunu var. Bu sorunu hangi ittifak ile, aşmaya daha yakın olabilirsek onu destekleyeceğiz.” İfadelerini kullandı.
Ümit Özdağ’ın bu açıklamalarıyla mülteciler konusunda net ifadelerle ülkelerine gönderileceğini söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu’na daha yakın olduğu düşünülüyor. Kılıçdaroğlu son basın toplantısında “Erdoğan; sen ülkenin sınırlarına ve namusuna sahip çıkmadın. Bu ülkeye 10 milyondan fazla mülteci getirdin. Yetmedi, ithal oy sağlamak için T.C. vatandaşlığını sattın! Kendi vatandaşlarımızı mülteci konumuna düşürdün.İktidara gelir gelmez tüm mültecileri evlerine göndereceğim.” Diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı