Ümit Özdağ hakkında suç duyurusu

Milliyetçi Sol Parti Genel Başkanı Hüseyin Alpay, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında yaptığı "iç savaş çıkar" açıklaması nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

ASAYİŞ 27.09.2022, 00:10
1
Ümit Özdağ hakkında suç duyurusu
Tokat'ta yaptığı açıklama ile "iç savaş çıkar" açıklaması yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında Milliyetçi Sol Parti Genel Başkanı Hüseyin Alpay, suç duyurusunda bulundu.
Tokat Adliyesi çıkışında kısa bir açıklama yapan Milliyetçi Sol Parti Genel Başkanı Hüseyin Alpay, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın açıklamalarının halkı tedirgin edici ve iç karışıklığa mahal verecek bir durum arz ettiğini olduğunu ifade etti.
Milliyetçi Sol Parti Genel Başkanı Hüseyin Alpay açıklamasında, "Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Fakat bazı siyasi partiler sorumsuzca açıklamalar yaparak bir iç savaş kışkırtıcılığı yapıyorlar. Bunlardan bir tanesi de Zafer Partisi ve onun Genel Başkanı Ümit Özdağ. Ümit Özdağ'ın açıklamaları yurttaşlarımızı tedirgin ediyor ve bir iç karışıklığa mahal verecek cümleleri pervasızca Ümit Özdağ'ın ağzından duyabiliyoruz. 4 Temmuz'da bir basın açıklamasında iç savaş çıkacağına dönük bir paylaşımda bulundu. İçişleri Bakanlığı bu konuda bir yalanlama yapsa da ve bu konuyla ilgili gerçek dışı paylaşımların ciddiye alınmayacağını belirtse de yurttaşlarımız arasında bir tedirginlik vardır. Ve biz Ümit Özdağ'ın bu konuda yargıya hesap vermesi gerektiğini düşündüğümüz için bugün teşkilat çalışmaları dolayısıyla bulunduğum Tokat'ta suç duyurusunda bulundum" açıklamalarında bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı