Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez’e 'telefonunu çıkar' dediler! Olay cevap

AK Parti'yi destekleyen bazı seçmenler tarafından ekonominin kötü olmadığı savunmak için kullandığı “Telefonunu çıkar göster” sözlerine ünlü iktisatçı Mahfi Eğilmez de maruz kaldı.

EKONOMİ 06.01.2022, 12:30
2
Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez’e 'telefonunu çıkar' dediler! Olay cevap
Özellikle sokak röportajlarında AK Parti iktidarını destekleyen bazı seçmenler ekonominin kötü olmadığını savunmak için sık sık “Telefonunu çıkar göster” diyerek savunmaya geçiyor. Bu duruma maruz kalanlara iktisatçı Mahfi Eğilmez de dahil oldu.
İktisatçı Mahfi Eğilmez’e İstanbul’da sokakta yürüdüğü sırada ekonominin kötü olmadığını savunan bir kişi tarafından 'Telefonunu göster' sözlerine maruz kaldı.
İktisatçı Eğilmez, sokakta yürürken bir vatandaşın yanına geldiğini söyleyerek kendisinden telefonunu çıkarıp göstermesini istediğini söyledi. 
Mahfi Eğilmez, sosyal medya platformu Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:
“Yolda yürürken biri “ekonomiyi eleştirip duruyorsunuz telefonunuza bakayım” dedi. Gösterdim: Hayal kırıklığına uğradı. Çok daha pahalı bir şey bekliyordu sanırım. “Siz gösterin telefonunuzu” dedim. Çok eski bir modeldi. “Benim değil sizin eleştirmeniz lazımmış” dedim, gitti.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı