Ünlü gazeteciden bomba açıklama: AKP gümbür gümbür dağılıyor

Gazeteci Yılmaz Özdil, Bizim TV'de Şaban Sevinç'in sorularını yanıtladı. Özdil burada dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 13.06.2022, 00:10
3
Ünlü gazeteciden bomba açıklama: AKP gümbür gümbür dağılıyor
Abdurrahman Dilipak'ın, AKP'yi MHP konusunda uyardığı yazısını yorumlayan Özdil, “AKP kaynıyor. AKP, tek adam gibi görünmekle beraber aslında sayısız fraksiyonun, partinin, grubun bir koalisyonu. AKP'nin fokur fokur kaynadığını gösteriyor. Bu çok şaşırtıcı bir şey değil. AKP'lilerin konuşulmasını istemediği konuların başında geliyor” dedi.

Özdil, sözlerine şöyle devam etti:
* “ Tayyip Erdoğan şu anda, kendisinden nefret eden ve kendisine adeta nefret kusan birtakım insanlar tarafından çevrelenmiş vaziyette. Bu vazo bir çatlarsa ne olur diye Dilipak da onun tehdidinde bulunuyor Tayyip Erdoğan'a. Televizyonlarda ha bire altılı masa, ittifaklar konuşuluyor. Kardeşim, AKP gümbür gümbür dağılıyor. Bu onun göstergesi.
* AKP'nin bugün gümbür gümbür çökmesinin nedeni, domatesin 35 lira olması. Bir vatandaş, oy verdiği partiden siyasi tartışmalar yüzünden vazgeçmez.
* Televizyonlarda 24 saat tartışılan konuların yüzde 1'i bile vatandaşı ilgilendiren konu değil. Şu anda ana muhalefet partisi mazottur. Yılbaşında 11 liraydı bugün 29 lira. Sen hükümet olarak bitmişsin demektir.
* Vatandaş pazara gittiğinde hükümeti görüyor. Bugün pazar etiketlerindeki rakam, AKP’yi bitiren rakamdır.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı