Ünlü rapçi Killa Hakan yoğun bakıma alındı! Killa Hakan'a ne oldu?

Berlin'de yaşayan ünlü rapçi Killa Hakan'dan sevenlerine kötü haber geldi... Peki, Killa Hakan'a ne oldu? Killa Hakan'ın yoğun bakıma alındığı açıklandı. Killa Hakan'ın sağlık durumu nasıl?

GÜNDEM 04.06.2022, 11:35
1
Ünlü rapçi Killa Hakan yoğun bakıma alındı! Killa Hakan'a ne oldu?
Uzun yıllar Almanya Berlin'de yaşanan ünlü Türk Rapçi Killa Hakan'dan sevenlerine kötü haber geldi. 49 yaşındaki rapçi Killa Hakan'ın Almanya'da hastanede tedavi oluyor. Peki, Killa Hakan'a ne oldu? Killa Hakan'ın sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...
Türkçe rap alanında popüler isimlerinden olan Killa Hakan için rapçi Massaka'dan açıklama geldi. Massaka olarak bilinen Murat İlhan, Killa Hakan'ın sağlık durumu hakkında şunları söyledi: "Selam arkadaşlar. Killa Hakan'ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin."
Killa Hakan'a ne olduğu ve neden yoğun bakımda olduğu ise henüz açıklanmadı. 
3 Mart 1973 doğumlu olan Hakan Durmuş ya da bilinen adıyla Killa Hakan'ın ailesi 1960 yıllarında işçi olarak Trabzon'dan Almanya'ya göç etmiştir. Babası Ali Rıza Durmuş güreşçidir. A Milli Takımı'nda çok başarılı olmuştur ve madalyaları vardır. Killa Hakan, Almanya Kreuzberg'de doğup, büyümüş ve okumuştur. Getto hayat yaşayan Hakan, sokaklarla erken yaşta tanışmış ve genç yaşında hapse girmiştir.  
Cezaevi yıllarında sürekli sözler yazmıştır. İlk hapse girişi Alman polisi sadece Türklere karşıt tavırlar yüzünden genç yaşta Hakan'a ceza vererek hapse girmiştir. Almanya'da Türkçe rap yapmıştır. 
Şarkılarında devamlı söylediği "36" sayısı; doğup ve büyüdüğü Kreuzberg City'nin posta kodu numarasıdır.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı