Usta oyuncu Kadir İnanır hastanede! Kadir İnanır'ın durumu nasıl oldu?

Yılların emektar oyuncu Kadir İnanır hastanede tedavi altında... Sevenleri tarafından sağlık durumu nasıl diye merak edilen Kadir İnanır için yattığı hastaneden yeni açıklama geldi...

GÜNDEM 26.11.2021, 11:30
21
Usta oyuncu Kadir İnanır hastanede! Kadir İnanır'ın durumu nasıl oldu?
Geçtiğimiz hafta cumartesi günü rahatsızlanarak sağlık ekipleri tarafından Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan 72 yaşındaki sinema sanatçı Kadir İnanır’ın tedavisi hastanesinde sürüyor...  20 Kasım’da Denizli’de birden rahatsızlanan Kadir İnanır, apar topar Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.  Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl oldu diye merak ediliyordu. Emektar oyuncu İnanır’ın sağlık durumu hakkında sevindiren haber geldi. Beyin damarına pıhtı attığı tespit edilen İnanır, bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra nöroloji servisinde özel bir odaya alındı.

Kadir İnanır, daha sonra doktorlar tarafından acil ameliyata alındı. Başarılı geçen bir operasyonun ardından yeniden yoğun bakımda gözetim altına alınan Kadir İnanır’ın bir süredir yoğun bakımda tedavisine devam ediliyordu. Usta oyuncu kadir İnanır, dün öğleden sonra değerlerinin normale dönmesiyle birlikte servise çıkarıldı.
Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü, sosyal medya platformu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Üniversite Hastanemizde tedavi altında olan değerli sanatçımız Kadir İnanır, sağlık durumunun düzelmeye başlaması ile birlikte bugün yoğun bakımdan çıkarılıp normal servise alınmıştır. Genel sağlık durumu iyi olup, uygulanmakta olan tedavisine servisteki odasında devam edilmektedir.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı