Valerien Ismael'den görülmemiş istek: "Bana ceza verin!"

Valerien Ismael, Başakşehir maçında gördüğü kırmızı kartın ardından yönetime daha önce görülmemiş bir talepte bulunarak "Bana ceza verin!" dedi.

SPOR 16.09.2022, 12:55
2
Valerien Ismael'den görülmemiş istek:
Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Başakşehir maçının 87. dakikasında Beşiktaş yedek kulübesi yakınlarında Masuaku’nun rakibine yaptığı hareketten sonra hakemin faul kararı vermesine sert tepki gösterdi. Ismael’in tepkisini bir süre sürdürmesi üzerine hakem Halil Umut Meler, saha kenarına gelip Valerien Ismael’e sarı kart gösterdi.

Ismael, bu karara alkışlı tepki gösterince ikinci sarı karttan kırmızı görüp oyundan atıldı. 1 maç ceza alan Fransız teknik adam, Beşiktaş Yönetimi'nden de flaş bir talepte bulundu.
46 yaşındaki teknik adam, "Hakemin hemen önünde yer alan pozisyonda verilmeyen faule tepki gösterdim. O anki atmosfer içerisinde böyle durumlar yaşanabilir. Ancak sarı sonrasında yaptığım hareketi ve tepkiyi göstermemeliydim. Bundan dolayı özür diliyorum. Ancak bunun parasal karşılığı olan cezanın uygulanmasını talep ediyorum. Kazandığımızda ödül varsa böyle durumlarda da ceza olmalı" ifadelerini kullandı.
Konuyla ilgili olarak Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin nasıl bir karar vereceği ise merak konusu oldu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı