Valerien Ismael'den transfer açıklaması: Transfer gerek bu net

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Deportivo Alaves ile oynanan ve 2-1 kaybettikleri hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

SPOR 27.07.2022, 00:35
6
Valerien Ismael'den transfer açıklaması: Transfer gerek bu net
Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Siyah-beyazlı ekibin Deportivo Alaves karşısında 2-1 kaybettiği hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Ismael'in açıklamaları şöyle;

"Futbolcularımıza üst seviyeye çıkarmak için, bu maçları oynamamız gerekiyordu. Bunu yaparken iyi takımlarla oynamamız gerekti. 3. haftada 5. maçı yaptık, futbolculara fazlasıyla yükleme yaptık. Sezon başı tam da budur. 6 hafta sürecek bir hazırlığı tüm sezona yaymamız gerekiyor. Bazı anlarda yorgunluk kabul edilebilir.
Öncelikli pozisyon sol kanat bek
Doğru yoldayız, cumartesi bir maçımız daha var. Ondan sonra lige hazırlanmak için bir haftamız daha var. Öncelikli pozisyon sol kanat bek. Bu net bir görüntü. Çalışmalar devam ediyor. Ceyhun Beyle çözüm üretmeye çalışıyoruz. Odak noktamız bu.
Takımımız hazır olacak, planımız bu
Hafta hafta gideceğiz. Öncelikle eksiklerimizi tamamlayıp, futbolcuları aynı seviyeye getirmeliyiz. Atiba ve Montero'nun dönmesi gerekiyor. Futbolcularımızı daha da net gördükten sonra daha da net değerlendirme yapacağız. Takımımız hazır olacak, planımız bu. Şu anda anlamak gerekiyor, ben ve ekibim bunu yapmaya çalışıyoruz. Saiss ve Emrecan'ı takıma daha da katmaya çalışıyoruz. Umut da yoktu bugün, savunma hattında eksiklerimiz var.
Futbolculara tüm sezon ihtiyacımız var
Sabretmemiz lazım, aceleye gerek yok. Futbolculara tüm sezon ihtiyacımız var. Hazır olacağız. Tüm enerjimizle sahaya çıkacağız. Zor bir kamp geçirdik. Bizim istediğimiz de buydu. Futbolcularımız da istediğimiz zindelik seviyesine ulaşıyorlar."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı