Vatandaş AKP'ye tepki gösterdi! "Kendi halkına zulüm yapıyor"

İstanbul Beykoz’da, AKP’li Beykoz Belediyesinin yıkım ekiplerinin mahkemenin yürütmeyi durdurma kararına rağmen mahalleye girmesi vatandaşları mağdur etti. Halk AKP'li belediye'ye tepki gösterdi.

GÜNDEM 22.08.2022, 19:55
2
Vatandaş AKP'ye tepki gösterdi!
İstanbul Beykoz’da, AKP’li belediyenin yıkım ekiplerinin mahkemenin yürütmeyi durdurma kararına karşın kentsel dönüşüm için girdiği Tokatköy Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar; Beykoz Belediye binasına giderek, belediye başkanı Murat Aydın ile görüşmek istedi.
Polis, yurttaşların belediye binasına girmesine izin vermedi. Polisler, Başkan Aydın’ın ve yetkili kimsenin binada olmadığını iletti.
Kentsel dönüşüm mağduru yurttaşlar kendilerini belediyeye almayan polislere ve görüşme taleplerini reddeden Aydın’a tepki gösterdi.
Mahalleliler, kentsel dönüşüme direnenlerden 15 kişini gözaltına alındığını belirtti. Mağdur mahalleliler “Murat Aydın buraya”, “Murat Aydın istifa”, “Murat başkan buraya” sloganları attı.
Bir kadın, Başkan Aydın’ın kendilerini dinlemesi gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi:
“Beykoz halkından üstün değil, Murat Aydın. Olamaz da. Burada halkız. Bu belediye benim de kurumum. Benim de malım. Ben orada özgürce derdimi anlatmalıyım. Onu bu halk seçti oraya. O koltuğa bu insanlar getirdi. Kendi halkına zulüm yapıyor şu anda. Bu halkı dinlemeli. Ne istiyor? Benim olanı, benim başıma yıkacak da ben sessiz mı kalacağım? Bu kadar insan sessiz mi kalacak? Benim malımı elimden alamaz. "

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı