Vatandaş dert yandı

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Ankara’nın Elmadağ ilçesinde muhtarlar ve esnaf ile bir araya geldi.

GÜNDEM 23.09.2022, 07:20
1
Vatandaş dert yandı
Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi Elmadağ İlçe Başkanı Mevlüt Demir ile birlikte muhtarlar ve esnaf ile bir araya geldi. İlçede muhtarlar ve esnaf ile bir araya gelen Karaduman, ilçede bulunan vatandaşların problemlerini ve çözüm önerilerine ilişkin istişarelerde bulundu.
Ankara’nın Elmadağ ilçesinde yapılan ziyaretlerde Karaduman, Hasanoğlan Elmadağ Sanayici ve İş İnsanları Derneği (HASSİAD) ziyareti ile sanayicilerin güncel problemleri ve çözümlerine dair fikir alışverişinde bulunurken, Hasanoğlan Organize Sanayi Bölgesi’ndeki işçilerinde sorunlarını dinledi. Hasanoğlan Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Çevre Koruma Derneği’nde ise Hasanoğlanlı çiftçiler, esnaflar ve ilçe sakinleri ile bir araya gelen Karaduman, ardından ilçede bulunan pazarda da esnaf ile bir araya gelerek dertlerini dinledi.
Ziyaretler ile ilgili açıklamalarda bulunan Karaduman, ilçede bulunan sorunların çözüm beklediğine dikkat çekerek, “Özellikle birçok ilçemizde olduğu gibi Elmadağ ilçemizde de merkeze ulaşım problemi, hastanelerde randevu bulamama veya doktor bulamama problemi var. İlçede çiftçilerimiz girdi maliyetlerinden dolayı ne yazık ki üretimi durdurma noktasına gelmiş vaziyettedir. Muhtarlarımızla bir araya geldiğimiz toplantıda bazı köylerimizde gençler arasında madde bağımlılığı sorununun ciddi boyutlarda olduğu ifade edildi. Ayrıca yolların ve altyapının yetersiz olması da dile getirilen sorunlardan. Pazarda hem vatandaş hem de pazarcı ile bir araya geldik ve alım gücünün ciddi oranda azaldığını, pazarcının ürün satamadığına, vatandaşın ise alışveriş yapamadığına şahit olduk. Pazardaki en önemli sorun, geçim derdi ve hayat pahalılığıdır” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı