Vatandaşı müjdelerle çekecekler!

İktidar, meydanlar boş kalınca farklı formüllere yöneliyor!

GÜNDEM 28.07.2022, 07:25
6
Vatandaşı müjdelerle çekecekler!
İktidar, vatandaşın azalan ilgisini müjdelerle çekmeyi planlıyor! Son dönemlerde meydan programlarında istediği kalabalığı bulamayan iktidar, vatandaşı tekrar meydanlara çekebilmek için yeni formüller üzerinde çalışıyor. Yeni formüle göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, bundan sonra yapılması planlanan meydan programlarında vatandaşın uzun süredir beklediği konularda müjdeler vermesi bekleniyor. İktidar, bu şekilde hem kalabalık meydanlarla muhalefete gözdağı vermeyi planlıyor hem de teşkilatların motivasyonunu yükseltmeyi amaçlıyor…
* Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplu açılış programlarına ilginin azalması, iktidarı farklı formüllere yöneltiyor! 15 Temmuz anma etkinlikleri başta olmak üzere son dönemlerde Erdoğan’ın İstanbul ve Kayseri’de katıldığı toplu açılış programlarında meydanların boş kalması iktidarı kara kara düşündürüyor. Vatandaştan istediği ilgiyi artık göremeyen iktidar, hem muhalefete kalabalık meydanlarla gözdağı vermek hem de kendi teşkilatlarını motive etmek için yeni formülleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. Toplu açılış etkinlikleriyle artık meydanları dolduramayan iktidar, meydan programlarında vatandaşa müjdeli haberler vererek kalabalıkları toplamayı planlıyor.

Son dönemlerde iktidara olan ilginin azalması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplu açılış meydanlarının boş kalması iktidarı farklı formüllere yöneltti. Sürekli toplu açılış adı altında illerde mitingler tertip eden iktidar, vatandaşların eskisi gibi ilgi göstermemesinden yakınıyordu. Özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6’ncı yıl dönümü etkinliklerinde meydanların boş kalması iktidarı kara kara düşündürürken, daha sonra İstanbul Eyüpsultan ve Kayseri’de düzenlenen toplu açılış etkinliklerinde de meydanlar boş kaldı. Vatandaşın ilgisini tekrar kazanarak hem muhalefete gözdağı vermek hem de teşkilatlarını motive etmek isteyen iktidar yeni bir çözüm buldu. İktidarın bulduğu çözüm ise Erdoğan’ın her etkinlikte vatandaşa müjdeler vermesi olarak öne çıkıyor.

Vatandaşların düzenleme beklediği konularda meydan programlarında müjdeler vermeyi planlayan iktidarın buna yönelik bir çalışma başlattığı belirtiliyor. Özellikle kangrenleşmiş konularda müjdeler vermek için çalışmalar yapan iktidarın ilk etapta EYT’nin detaylarını meydan programında duyurması bekleniyor. Ayrıca ekonomi başta olmak üzere eğitim, sağlık ve adalet konularında da iktidarın vatandaşa müjdeler vereceği ifade ediliyor. İktidar, bu şekilde vatandaşın AKP’nin programlarına ilgi göstereceği tahmin ediyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı