Vatandaşlardan Soylu'ya tepki! Ziyaret edeceği esnaf kepenk kapattı

Mardin Dargeçit'te İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yapacağı esnaf ziyareti, esnafın protesto etmesi amacıyla kepenk kapatması nedeniyle yarıda kesildi. Soylu 4 esnaf anca gezebildi.

GÜNDEM 11.09.2022, 19:50
2
Vatandaşlardan Soylu'ya tepki! Ziyaret edeceği esnaf kepenk kapattı
“İl Güvenlik Toplantısı” için Mardin’e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakan yardımcıları, Jandarma Genel Komutanı, Emniyet Genel Müdürü, Mardin ve Diyarbakır Valisi ile ilçe kaymakamları ile birlikte, Dargeçit ilçesinde esnafı ziyaret etmek istedi.   
İlçede İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun geçeceği yollar AKP'li belediye tarafından yıkandı, onarılmayan yollar ise bir anda onarıldı. Askeri helikopterle ilçeye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun konvoyunun geçeceği yollarda park halinde bulunan araçlar da sabah saatlerinde ara sokaklara çekildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu onlarca araçtan oluşan konvoyla esnaf ziyaretine çıktı.

Ancak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ilçede bölge halkı tarafından büyük bir tepki ve protesto ile karşılandı. Sabah saatlerinde dükkanını açan Dargeçit esnafı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun esnaf ziyaretinde bulunacağını öğrenmesiyle kepenk kapattı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, açık olan 4 esnafı gezdikten sonra ziyaretini yarıda kesmek zorunda kaldı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yarıda kalan esnaf ziyaretinin ardından Özgürlük Parkı'nda yapılacak "Gençlik Buluşması"na katılmak üzere parka geçti. Gençlik buluşması için de ilçe çevresinde bulunan il, ilçe ve köylerden yüzlerce öğrencinin programa katılması için taşındığı öğrenildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı