Vedat Milor'dan yeni anket! En iyi cevabı verdiğini düşündüğüm...

Ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor, sosyal medya hesabından düzenlediği anketlere bir yenisini ekledi.

AİLE 05.03.2021, 19:40
12
Vedat Milor'dan yeni anket! En iyi cevabı verdiğini düşündüğüm...
Ünlü gastronomi yazarı Vedat Milor sosyal medya hesabından başlattığı yeni anketinde, takipçilerine "Adana kebap mutlaka kuyruk yağlı mı olmalı yoksa kuyruk yağsız da olur mu?" sorusunu yöneltti.
Milor yaptığı açıklamada, "Bu sefer sizlere basit gözüken bir soru soracağım. Ama gastronomik açıdan en zor ve en spesifik sorulardan biri bu. Hep beraber analitik çözümleme yapmamız gerekecek. Bol şans! Adana kebap mutlaka kuyruk yağlı mı olmalı yoksa kuyruk yağsız da olur mu?" sorusunu sordu. 
Milor ayrıca, "Gastronomik bilgisini ve muhakeme yeteneğini kullanarak yorum kısmında bu soruya en iyi cevabı verdiğini düşündüğüm bir arkadaşa Adana kebap ısmarlamak isterim kabul ederse." açıklamasında bulundu.
İşte Vedat Milor'un yeni anketi;

ANKET! Bu sefer sizlere basit gözüken bir soru soracağım. Ama gastronomik açıdan en zor ve en spesifik sorulardan biri bu. Hep beraber analitik çözümleme yapmamız gerekecek. Bol şans! Adana kebap mutlaka kuyruk yağlı mı olmalı yoksa kuyruk yağsız da olur mu?
— Vedat Milor (@vedatmilor) March 5, 2021

ANKET! Bu sefer sizlere basit gözüken bir soru soracağım. Ama gastronomik açıdan en zor ve en spesifik sorulardan biri bu. Hep beraber analitik çözümleme yapmamız gerekecek. Bol şans! Adana kebap mutlaka kuyruk yağlı mı olmalı yoksa kuyruk yağsız da olur mu? pushfn('ads'); — Vedat Milor (@vedatmilor) March 5, 2021

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı