Vedat Muriqi'den Fenerbahçe açıklaması: Transferi için son durum nedir

Forvet arayışını sürdüren Fenerbahçe'de Vedat Muriqi transferleri ilgili konu netkeşmeye başladı.

SPOR 01.08.2021, 11:40
27
Vedat Muriqi'den Fenerbahçe açıklaması: Transferi için son durum nedir
Fenerbahçe forvet bölgesine takviye yapmak isteyerken çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Sarı-lacivertli takımın gündemine eski golcüsü Vedat Muriqi'yi almasının yanı sıra Kosovalı golcünün geçtiğimiz günlerde İstanbul'a geldiği ortaya çıkmış ve sarı-lacivertli takımla transfer görüşmeleri yaptığı öne sürülmüştü.
Dün düzenlenen Divan Kurulu toplantısında Kosovalı golcünün transfer gündeminde olmadığını söyleyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Transferdeki sessizliğimiz sizi ürkütmesin. Bunlar bilinçli adımlar. Taraftarlarımız rahat olmasını rica ediyorum. Bir sürü isim telafuz ediliyor. Mesela Boupendza. Biz Boupendza ile hiç görüşmedik ama zannedersiniz yarın gelecek. Vedat Muriqi iki gün tatile geliyor, 'Fenerbahçe'ye transfere geldi.' deniyor. Yok" ifadelerini kullanmıştı.
Hürriyet yer alan habere göre ise Vedat Muriqi'in 3 günlük İstanbul ziyaretinin nedeni belli oldu. İtalyan basınında yer alan habere göre golcü futbolcunun 3 günlük tatil için İstanbul'a geldiği, sonrasında ise İtalya'ya geri dönerek Lazio kampına katıldığı belirtildi.
Transfere dair sorulara yanıt veren Muriqi, "Büyük ihtimalle Lazio'da kalacağım" diyerek Fenerbahçe iddialarına son vermiş oldu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı