Vedat Muriqi'ten transfer açıklaması: Mallorca'dan ayrılacak mı?

La Liga'da forması terlettiği Mallorca ile muhteşem bir performans ortaya koyan Fenerbahçe'nin eski golcüsü Vedat Muriqi, hakkında çıkan transfer iddialarına yanıt verdi.

SPOR 12.01.2023, 21:55
1
Vedat Muriqi'ten transfer açıklaması: Mallorca'dan ayrılacak mı?
Kariyerine İspanya La Liga ekibi Mallorca'da devam eden Kosovalı golcü Vedat Muriqi, gösterdiği başarılı performansla adeta taraftarların sevgilisi oldu. Yıldız oyuncu İspanyol Marca'ya verdiği röportajda Mallorca'daki günleri ve olası transfer durumu hakkında konuştu.
DÜNYA KUPASI ARASINDAN SONRA LİGE DÖNÜŞ
"Ara vermek isteyen son takım bizdik. Özgüvenimiz ve isteğimiz çok fazlaydı. Böyle durumlarda ara vermek zordur. Fiziksel ve zihinsel olarak güveninizi yeniden kazanmanız gerekir."
Valladolid karşısında kazanmak bize çok güven verdi.
LAZIO'DA GEÇİRDİĞİ GÜNLER
"Lazio'da her açıdan çok kötü iki ay geçirdim. Eşim bu konuda bana çok yardımcı oldu. Her zaman yanımdaydı. İtalya'dan sonra buraya transfer olunca oynamayı dört gözle bekliyordum. Bu yüzden işleri doğru yapmak istedim. Burada, ilk gündem itibaren bana çok güven verdiler.
TRANSFER İDDİALARI
"Mallorca'dan ayrılmayı hiç düşünmedim. Ama bir takım gelip Mallorca ile anlaşırsa ve 'Seni satıyoruz' derlerse bir şey diyemem. Elimde olan bir durum değil.
Mallorca ile uzun bir sözleşmem var. Asla ayrılmak istemiyorum. Burada ailem de ben de çok mutluyuz. Ayrılığı hiç düşünmedim.
Sportif Direktör Pablo Ortell bana transfer olacağımı söylerse ona da ayrılmak istemediğimi söylerim, ama bunlar elimde olan şeyler değil. Kendim karar vermem gerekirse, burada kalacağım.
TAKIM ARKADAŞI KANG HAKKINDA
"Onun takımdan gitmesine izin vermiyorum (gülüyor). Kang burada, Mallorca'da benimle olacak. Bunlar kulüp işleri, bizim işimiz değil. Her gün çalışıyoruz ve böyle devam edeceğiz.
VEDAT MURIQI'NIN LA LIGA PERFORMANSI
La Liga'da Mallorca formasıyla 14 maçta görev yapan 29 yaşındaki oyuncu sekiz kez gol sevinci yaşarken, bir kez de asist yaptı. Kral Kupası'nda da bir maça çıkan Muriqi, bi gol ve bir asistlik performans sergiledi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı