Vedat Tüzünoğlu: Ev ve oto anahtarı bizim işimiz

Vedat Tüzünoğlu: Anahtar, çilingir hizmetlerimizle evlerinizin, otolarınızın ise yedek anahtarları ve tamiri; immobilizer sistem yedeklemesi, tamirlerini yapıyoruz

GÜNDEM 31.03.2023, 04:35
1
Vedat Tüzünoğlu: Ev ve oto anahtarı bizim işimiz
Bosna Anahtar ve Çilingir firması sahibi Vedat Tüzünoğlu, “Anahtar, çilingir hizmetlerimizle evlerinizin, otolarınızın ise yedek anahtarları ve tamiri; immobilizer sistem yedeklemesi, tamirlerini yapıyoruz. Yılları aşan tecrübemizle vatandaşlarımıza kaliteli, nitelikli, süratli hizmet prensibiyle çalışıyoruz” dedi.
Kilit, anahtar, çilingir sektöründe 1991 yılından beri Bayrampaşa’da hizmet verdiklerini ifade eden Bosna Anahtar ve Çilingir firması sahibi Vedat Tüzünoğlu, kaliteli, nitelikli hizmet prensibiyle bölgelerinde tercih edilen bir firma olduklarını kaydetti. Yılları aşan tecrübeleriyle vatandaşlara hizmet sunduklarını ifade eden Tüzünoğlu, “Ev, oto, kasa anahtarı yapmaktayız. Otomatik kepenk kumandası hizmeti vermekteyiz. Otoların elektronik anahtarlarının tamirinde, yedek anahtarlarının yapımını, immobilizer sistem yedeklemesini ve tamirlerini gerçekleştirmekteyiz. Kapıda kalan vatandaşlarımızın çilingir ihtiyaçlarını gidermekteyiz. Hidrolik satış, montaj, emniyet kilidi satış montaj, kepenk bariyer, alarm kumandası, ev anahtarları ve güvenlik sistemleri konularında deneyim ve birikimimizi ortaya koyuyoruz. Bosna Anahtar kaliteli hizmet felsefesiyle vatandaşlarımızın bu alandaki ihtiyaçlarına anında cevap vermektedir. Çilingir ve kapı açma işlerinde; müşterilerimizin sorunlarını süratle, kısa zamanda ve çok makul fiyatlarla çözmekteyiz” dedi.

Vatandaşlara kapılarını açma hizmeti verecek çilingirler noktasında uyarılarda bulunan Tüzünoğlu, “Güvenliğiniz ve emniyetiniz için ehliyetli firmalardan çilingir hizmeti almalısınız. Kapı açtırma için çağırdığınız anahtarcı çilingirlerin yetkisiz ve korsan olmamasına dikkat etmelisiniz. Zira çilingir ve kapı açma hizmetinde vatandaşlarımızın bu noktadaki ihtiyaçları kötü niyetli kişiler tarafından istismar edilebilir. Bu nedenle yetkili çilingirlerle çalışmayı ilke edinin” tavsiyesinde bulundu. 
Bölgelerinde haftanın her gününde, her saatinde çilingir hizmeti verdiklerini, Cumartesi ve Pazar günlerinde bile çalıştıklarını vurgulayan Tüzünoğlu, “Nöbetçi anahtarcı, nöbetçi acil çilingir aramanıza gerek yok. Bosna Anahtar size bir telefon kadar yakındır. Firmamız, Bayrampaşa, 500 Evler, Küçükköy, Kartaltepe, Kocatepe, Yıldırım bölgelerinde vatandaşlarımızın çilingir ihtiyacını karşılamaktadır” diye konuştu.

Tüzünoğlu, “Türkiye’de kilit denilince akla gelen en önemli marka olan Kale’nin ve Vito’nun ev kapı kilit sistemlerini takabiliyoruz. Hizmet verdiğimiz ofis mağazamız çok büyük bir mekândır. Mekânımızın büyük olması avantajını da kullanmaktayız ve Türkiye’nin temizlik- kozmetik alanındaki en önemli markalarının satışını yapmaktayız. Yanı sıra ürün çeşitliliği bağlamında, farklı cep telefonların şarj aletlerini, televizyonların kumanda aletlerini de bulunduruyoruz. Saatler için hem pil hem de kayış takma hizmeti veriyoruz” değerlendirmesini yaptı.
İLETİŞİM:  0 212 616 34 53- 0 532 793 40 11

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı