Vefat eden AK Partili İmran Kılıç için TBMM'de tören düzenlendi

Koronavirüs nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç için TBMM’de tören düzenlendi.

SİYASET 19.11.2021, 16:20
4
Vefat eden AK Partili İmran Kılıç için TBMM'de tören düzenlendi
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç için TBMM’de tören düzenlendi. Törene Kılıç'ın ailesi, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un yanı sıra çok sayıda milletvekili katıldı.
Koronavirüs nedeniyle bir süredir Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi gören Kılıç, dün 64 yaşında hayatını kaybetti.
Törene İmran Kılıç'ın ailesi, Meclis Başkanı Mustafa Şentop, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AKP Grup Başkanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkanvekilleri Numan Kurtulmuş ve Binali Yıldırım, TBMM Başkanvekilleri, CHP Grup Başkanvekilleri Özgür Özel ve Engin Özkoç, İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu’nun yanı sıra birçok milletvekili katıldı.
Törende kısa bir konuşma yapan Mustafa Şentop, “Bir arkadaşımızı, dostumuzu kaybetmenin ızdırabı, üzüntüsü içindeyiz. Sözleri ve üslubu ile nezaket içerisinde bir arkadaşımızdı. Allah rahmet eylesin. Ölüm hepimiz için hayatın bir gerçeği. Cenab-ı Hak ölümü de hayatı da yaratmıştır. Kederli ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.” dedi.
Törenin ardından Kılıç’ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Kahramanmaraş’a uğurlandı. TBMM Başkanı Şentop da Kılıç’ın cenazesi için Kahramanmaraş’a hareket etti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı