Vefat eden mühendisin Erbakan sözleri duygulandırdı: Onun hayaliyle...

Bursa’da meydana gelen ve 4 İHH gönüllüsünün vefat ettiği kazada hayatını kaybedenlerden olan Tarık Kesekçi'nin Erbakan Hoca'ya ilişkin geçmişte yaptığı paylaşım duygulandırdı.

GÜNDEM 27.11.2021, 20:35 28.11.2021, 08:56
29
Vefat eden mühendisin Erbakan sözleri duygulandırdı: Onun hayaliyle...

İstanbul’dan Bursa’ya bir programa katılmak için yola çıkan 4 İHH gönüllüsü yaşanan elim kaza sonucu Hakk'a yürüdü. Kazada vefat eden isimlerden olan Tarık Kesekçi, aynı zamanda İHA ve SİHA’ların yapımında performans ve analiz takım lideri olarak görev yapıyordu. Tarık Kesekçi'nin merhum Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a ilişkin geçmişte yaptığı paylaşım duygulandırdı. 

26 yaşında hayatını kaybeden Tarık Kesekçi'nin 5 sene önce sosyal medya hesabından hayallerinden bahsettiği bir paylaşımı ortaya çıktı. Paylaşımında "İlk dava hayalimdi: Büyüyünce Erbakan olacağım" diyen Kesekçi, şu ifadeleri kullandı:
"Onun hayaliyle koşa koşa geldim İTÜ'ye. Soranlara 'Erbakan'ın okulunda okuyorum' diyorum. Çünkü bu okuldaki gayemiz uçak mühendisi, makine mühendisi olma gayesi değil aksine Erbakan olma gayesidir. İslama böyle hizmet edilir diye gösteren zat-ı muhteremin gösterdiği yoldan yürümek için buralardayız. Parası, malı, mülkü, makamı batsın. Vatanımıza, milletimize, dinimize hem Mühendis hem Lider hem de Savunan Adam olan Erbakan gibi hizmet edebilmek duası ile"
 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı