Veliaht prensten çarpıcı Mesut Özil açıklaması

Malezya Ligi ekiplerinden Johor Darul Ta'zim'in sahibi Mesut Özil hakkında "Kulübün parasını sahada takım için koşmayacak bir oyuncuya harcamamam düşünüyorum" dedi.

SPOR 21.09.2022, 22:05
5
Veliaht prensten çarpıcı Mesut Özil açıklaması
Malezya Ligi ekiplerinden Johor Darul Ta'zim'in sahibi Tunku Ismail Sultan Ibrahim, Mesut Özil hakkında flaş açıklamalarda bulundu.Sultan Ibrahim, 'Bu kulüp, sadece sahada arkadaşları için canını verecek futbolcuları kabul eder. Mesut Özil, iddiaları nereden çıktı bilmiyorum' diye konuştu.
Malezya Ligi ekiplerinden Johor Darul Ta'zim'in sahibi Tunku İsmail Sultan İbrahim, Medipol Başakşehir'de forma giyen 34 yaşındaki Mesut Özil hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aynı zamanda Malezya'nın veliaht prensi olan İbrahim, Johor ekibinin Mesut Özil'i alacağı iddialarını reddederek, "Kulübün parasını sahada takım için koşmayacak bir oyuncuya harcamamam gerektiğini düşünüyorum. Johor'da kimse süperstar olamaz. Bu kulüp, sadece sahada arkadaşları için canını verecek futbolcuları kabul eder. Mesut Özil, iddiaları nereden çıktı bilmiyorum ancak Sevilla'da forma giyen Papu Gomez'in buraya makul bir ücretle gelme ihtimali varsa, onu getirmek isteriz. Mesut Özil ise hiçbir zaman planlarımızda yer almadı." ifadelerini kullandı.
34 yaşındaki Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, sezon başında Fenerbahçe ile sözleşmesini sonlandırdıktan sonra Medipol Başakşehir'e transfer olmuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı