Veyis Ateş kimdir? Veyis Ateş nereli, hakkındaki iddialar neler!

Veyis Ateş, uzun süredir Habertürk ekranlarında çeşitli programlarda sunuculuk yapmaktadır. Çoğu kişi tarafından bilinmese de daha önce Demokrat Parti’de görev almıştır.

GÜNDEM 14.06.2021, 21:40
15
Veyis Ateş kimdir? Veyis Ateş nereli, hakkındaki iddialar neler!
Son olarak Sedat Peker’in bahsettiği iddialarla gündeme gelmektedir. Bu sebeple Veyis Ateş nereli, kaç yaşında gibi sorular araştırılmaktadır.

Veyis Ateş kimdir? Bir süredir Veyis Ateş Habertürk kanalında farklı programlarda sunuculuk görevini üstlenmiştir. Özellikle siyasi tartışma konulu programlarda moderatörlük yapmaktadır. Ancak Sedat Peker’in adeta radarına girmiştir. Bu nedenle Sedat Peker Veyis Ateş ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atmaktadır. Özellikle lüks otellerde bedava tatil yaptığı gibi iddialar gündemi sarsmaktadır. Tüm bu yaşananların ardından Ateş’in herhangi bir açıklama da yapmaması üzerinde baskıları artırmaktadır. Üstüne üstlük aynı çalıştığı yerdeki meslektaşı Fatih Altaylı’nın hakkındaki iddiaları ise çok daha vahimdir. Sezgin Baran Korkmaz’dan 10 milyon Euro istediği gibi iddialar bugün Altyalı’nın köşesinde dile getirilmiştir. Bu yazıdan sonra Sedat Peker de sessiz kalmayarak birçok açıklamada bulunmuştur. Tüm bu yaşananların akabinde Veyis Ateş nereli, kaç yaşında gibi sorular vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır.

Veyis Ateş, 1973 yılında Akdeniz ilçesi Mersin Tarsus’ta dünyaya gelmiştir. Tam adının Abdurrahman Veyis Ateş olduğu bilinmektedir. Her ne kadar gazeteci olarak kendisi tanımlasa da Veyis Ateş’in medya sektörüyle tanışması yeni sayılır. İlk olarak radyo yayınlarıyla medya sektörüne merhaba demiştir. 2013 yılında Habertürk TV'de çalışmaya başlamıştır. Bir süre sonra inanılmaz bir şekilde yükselerek Habertürk TV Genel Müdürlüğü görevine getirilmiştir. Vetyis Ateş, 2006 yılında TV NET'de çalışmaya başlamıştır, TVNET’te ana Hhaber sunuculuğu yaptı, Kürşat Bumin ve İbrahim Karagül'le Habere Bakış, Bakış Açısı, Akşama Doğru ve Kadir Mısıroğlu ile Tarih Sohbetleri, Ankara-İstanbul ve Habere Bakış programlarını sundu. 2013 yılında Habertürk TV'ye geçti ve hemen ardından 2016'da Habertürk TV Genel Müdürü oldu. Ateş, 2018 yılında bu görevinden istifa ederek programcı ve yazar olarak hayatına devam edeceğini açıklamıştı.

Televizyon programcısı Veyis Ateş hakkındaki iddialar günden güne çoğalmaktadır. Paramount otelde bedava tatil yaptığı iddialarının ardından Sezgin Baran Korkmaz’ı da tehdit ederek 10 milyon Euro istediği ileri sürülmüştür. Konuyla ilgili Sedat Peker Veyis Ateş hakkında şöyle demiştir;

Gazetecilerin yüz karası veyis ateş senin namusun yok mu? Lan senin şerefin yok mu.Çıkıp açıklasana,süslü sülümanla Sezgin Baran Korkmaz’ın arasını bulmak için Sezgin Baran Korkmaz’dan avanta istemedim desene.Namusun yok mu senin? Hepinizi önce hasta edip sonra tedavi edeceğim

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı