Son Dakika

Veyis Ateş suç duyurusunda bulunacağım demişti.. Günler haftalar geçti

Hakkındaki iddialar sonrası katıldığı televizyon programında pazartesi günü suç duyurusunda bulunacağını söyleyen Veyis Ateş, söz vermesine rağmen üzerinden 1 ay geçti ama henüz tık yok...

GÜNDEM 13.07.2021, 11:00
8
Veyis Ateş suç duyurusunda bulunacağım demişti.. Günler haftalar geçti
Kara para aklama suçundan tutuklanan Sezgin Baran Korkmaz’dan para istediği iddia edilen Veyis Ateş hakkındaki iddialara haftalar sonra cevap vermişti. Konuk olduğu televizyon programında hakkındaki iddialarla ilgili pazartesi günü suç duyurusunda bulunacağını söyleyen Veyis Ateş söz vermesinin üzerinden 1 ay geçmesine rağmen henüz adli makamlara suç duyurusunda bulunmadı. İddialar sonrası Habertürk TV'teki sunuculuk görevinden istifa eden Veyis Ateş’in Sezgin Baran Korkmaz'la yaptığı telefon görüşmesinde para istediği ortaya çıkmıştı. İlişkileri ile gündeme gelen Ateş hakkındaki iddialara Halk TV’de cevap vermeye çalışmıştı.
 “Pazartesi günü birkaç yıldır ne kazanmışım ne kaybetmişim hepsi için suç duyurusunda bulunacağım” diyen Veyis Ateş, “ Sağlık Bakanlığı'nda ya da hangi bakanlığa, hangi ihaleye müdahale etmişim? Pazartesi günü de bir suç duyurusunda bulunmaya hazırım.” ifadelerini kullanmıştı. Ancak Veyis Ateş'in bu sözlerine karşın henüz adım atıp açıklamada bulunmadı. Ateş'in Pazartesi'yi işaret ettiği 18 Haziran'dan bu yana dört Pazartesi geçti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı