Veyis Ateş'ten "Palton 10 bin Euro şapkan 600 Euro?" sorusuna yanıt!

Sedat Peker'in iddiaları sonrası Habertürk'ten istifa eden Veyis Ateş, Halk TV'de gazeteci İsmail Saymaz'ın sorularını yanıtlayarak hakkındaki iddialar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 18.06.2021, 21:05
12
Veyis Ateş'ten
Habertürk'ten ayrılan Veyis Ateş, Halk TV'de hakkındaki iddialar ile ilgili açıklamada bulundu. 
İşte İsmail Saymaz ile Veyis Ateş arasında geçen palto konuşması:
İsmail Saymaz:  Palton 10 bin Euro şapkan 600 Euro bu nasıl olur? 
Veyis Ateş: Benim babam emekli bir din görevlisi, emekli olduktan sonra yıllarca zeytin ticareti yaptı, orta halli bir aile olarak yaşadık, bugünlere geldik. Bugünlerde de kazandığımız bir paramız var. Ben TV NET'te çalışırken benim kurslarım vardı.
İsmail Saymaz: Ciner Medya Grup YK Başkanı Kenan Tekdağ ile bir metin üzerinde anlaştınız, sen bunu yayınlayacağına söz verdin, sonra arayıp demişsin ki ben Peker'den çekiniyorum demişsin.
Veyis Ateş: Peker'den çekiniyorum demedim. Takriben 12 saat sonra Kenan Bey'i arayıp açıklama yapmayacağım dedim, daha üstüme ne yağacağını bilmiyorum. Bu, sevgili terzim, LV'lere uygun olmadığı için, 6-7 bin TL ödemiş olabilirim, bir palto, kaşkol da onun hediyesi. Şapka da orada kafama taktığım bir şapka. 1 hafta sustum, üstüme meteor yağıyordu. Üstümdeki kurumsal kimlik de kalktı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı